Diğer Çiftlerim ve yavruları Maşallah... (Ziya GÖKKAYA)

blueziya

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.ziyagokkaya.com
Adı
Ziya
Soyadı
GÖKKAYA
Forumdaki sorulara sorunlara cevap veren bilgi ve tecrübelerini paylaşan tüm değerli abilerim ve kardeşlerime çok teşekkürler. Forumdan öğrendiklerimi uygulayarak baya bir yol katettim. tekrardan teşekkürler tüm forum üyeleri

aydinyilmaz

Üyemiz
Web sitesi
www.facebook.com
Adı
Aydın
Soyadı
YILMAZ
Ziya GÖKKAYA' Alıntı:
Forumdaki sorulara sorunlara cevap veren bilgi ve tecrübelerini paylaşan tüm değerli abilerim ve kardeşlerime çok teşekkürler. Forumdan öğrendiklerimi uygulayarak baya bir yol katettim. tekrardan teşekkürler tüm forum üyeleri

Maşallah

rabbani

Uzman Üyemiz
Adı
ÜNAL
Soyadı
YILMAZ
Yavru sayını bu şekilde o yuvalıkda koruyorsan tebrik ederim . Allah gönlünce versin diyorum.

MAŞAALLAH  MAŞAALLAH

blueziya

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.ziyagokkaya.com
Adı
Ziya
Soyadı
GÖKKAYA
Ünal YILMAZ' Alıntı:
Yavru sayını bu şekilde o yuvalıkda koruyorsan tebrik ederim . Allah gönlünce versin diyorum.

MAŞAALLAH  MAŞAALLAH
Ünal Abi Bu işe başlarken almıştım yuvalıkları tecrübesizlikten şimdilik devam ediyorum. il fırsatta plastik folluklu yuvalıklara geçeceğim. sen ne önerirsin ?

blueziya

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.ziyagokkaya.com
Adı
Ziya
Soyadı
GÖKKAYA
Özgür ÇİN' Alıntı:
Yuvalık gerçekten küçük ama 5 yavru gerçekten tebrikler. Ben daha 3 yavruyu geçemedim :(
Özgür bey; yuvalıklarım küçük biliyorum ilk fırsatta değiştirmeyi düşünüyorum. ama 5-6-7 yavru genelde böyle altına pek düşmüyorum. maşallah kuşlar iyi yavru veriyor