!! DİKKAT !!! ÇOK ÇOK ACİL TÜY PROBLEMİ YARDIM LÜTFEN ARKADAŞLAR..

Tuncayy

Takipçi Üyemiz
Adı
TUNCAY
Soyadı
YAKIŞIKLIER
Murat SERT.' Alıntı:
arkadaşlar kireçleme yaparken kireci toz halde üfleterekmi yoksa ıslatıp fırça yada spreylemi yapıyorsunuz ve kullandığınız kireç bildiğimiz toz kireçmi?öğrenmek istiyorum.benimde öğrenip yapmam gerekiyor.
teşekkürler
KARDEŞ GÜZEL BİR RULO FIRÇA BUL KENDİNE ODA BOYARMIŞ GİBİ
KARIŞIM İÇİNDE YERE GÖRE AYARLAMA YAP MESELA 4 KİLO KİRECE 1 KİLO OPİGAL 5 BİT TOZU YANİ 4 TE 1 VE YİNE 4 TE 1 CİĞERSİZ HAYVANLARA KARŞI ÇERÇİ YADA ( AKTARCILAR) DAN ZEHİR AL ONLARA DURUMU ANLAT VERİRLER SANA UYGUN OLANI YADA DEZENFEKTAN TOZU KULLANABILIRSIN - FUMISPORE S - GOOGLE'DA ARAT BULURSUN BI GUZEL ODAYI KİREÇLE.
BU KARIŞIM KARO VE FAYANS ARALARINDA KENDİNE BİR YERDE YUVA YAPMIŞ HAŞERELERE MÜKEMMEL BİR ÇÖZÜM .. AYRICA ÜRETİMHANENDEKİ VAR OLANLARA DEĞİL YUMURTA VE LARVALARADA KESİN BİR ÇÖZÜM UZUN SÜRE HAŞERESİZ BİR ÜRETİMHANE İÇİN İDEAL..

babaçi

Takipçi Üyemiz
Adı
Coşkun
Soyadı
TIKIZ
Tuncay YAKIŞIKLIER' Alıntı:
AĞBİ EMİN OL ADIM ADIM TAKİP EDECEĞİM KUŞLARI GELİŞMELERİN HEPSİNİ SİZLERLE PAYLAŞACAĞIM DENEMELERDEKİ TÜM SONUÇLARI HER ÜSTADIMIZ FARKLI ŞEYLER SÖYLEDİ 150 KAFES VAR ATIYORUM YILMAZ ABİNİN SÖYLEDİĞİNİ ÜRETİMHANEMİN AYRI BİR BÖLMESİNDE 10 KAFES İLE DENİYORUM BEHZATIN SÖYLEDİĞİ İLAÇLARI ALDIM 10 KAFES İLE O İLAÇLARI DENİYORUM KEMAL AKBULUT VE BİR KAÇ KİŞİ AMİNO ASİT B12 GİBİ EKSİKLİKLERDEN SÖZ EDİLDİ BUNLARIDA DİĞER 10 KAFESTE DENEMEKTEYİM BAKALIM HANGİ GRUPTAKİ 10 KAFES YAVRULARDA HİÇ TÜY PROBLEMİ OLMADAN YAVRU VERİCEK ;) SİZİNDE MERAK ETTİĞİNİZE EMİNİM SONUCU BU SEÇİLEN KAFESLER PROBLEMLİ KAFESLERDİ ÇOĞUNLUKLA ..
tuncay kardeş bu gruplama olayı güzel olmuş...bende dün farklı bir uygulamaya geçtim 10 15 gün içinde sana sonucu bildiricem.

şu ışık ve yağ orantısını yarından itibaren denemeye başlıyorum hemen.

Tuncayy

Takipçi Üyemiz
Adı
TUNCAY
Soyadı
YAKIŞIKLIER
gruplandırma sonucu resimli bir şekilde paylaşıcam abi sizinle inş. biri çözüm olur abi

babaçi

Takipçi Üyemiz
Adı
Coşkun
Soyadı
TIKIZ
Tuncay YAKIŞIKLIER' Alıntı:
gruplandırma sonucu resimli bir şekilde paylaşıcam abi sizinle inş. biri çözüm olur abi
bende kireç ve bir kaç karışım ile komple üretimhaneyi badana yaptım.3 kg sönmemiş kireç,1 kg keneson,yarım litre dezen'i karıştırdım.

kümes dekoratif bir renk aldı devetabanı yavru ağzı karışımı  :D

gittiğim tüm aktarlar ciğersiz hayvan zehirini ilk kez duyduklarını belirttiler.zirai tarım ilaçları satılan bir firmada bana opigal 5 ve kenesonun da aynı vazifeyi yaptığını belirtti.