- Web sitesi
- www.muhabbetkusuureticileri.org
- Adı
- Selahattin
- Soyadı
- GÜÇLÜ
burda durumu daha açık anlatmışsınızdır belki ama tarım bakanlığındakilere iyi anlatmak lazımdı 50 takımlık bir kümes için en az 250-300 kuş izni almak gerekir çünkü dinlenmedekiler yavrular üreticinin kendine damızlık için ayırdığı yavrular hasta kuşlar vssss 50 takım izin alındımı 100 kuşla iş bitmiyor inş. herşey düşünülür ve güzel sonuçlar çıkarSelahattin GÜÇLÜ' Alıntı:Federasyonumuz tarım bakanlığından belli sayıda kuş üreten
(mesela 50 takım veye 100 takıma kadar) olan üretimhanelere hobicilik belgesi çıkarmaya çalışıyor
şuan benim bildiğim anne baba ve yavrular la 50 yi geçmeyecek adette kuş bakan hobi olarak besleyen kişi kabul ediliyordu bu sayı evde besleyenler için tamam uygun olabilirde depo dükkan vsss kiralayıp hobi olarak üretim yapmak isteyenler için çok düşük bir rakam ama asıl iş hiç izin olmamasından az sayıdaki kuşa bile izin çıkmadı daha iyi mantığından ziyade ülkemizde hobi olarak üretim yapan kişilerin çıkarları nasıl en iyi şekilde korunabilir mantığı ile bir şeyler yapılabilirse daha iyi olur 10 takım kuştan ilk ağızda her birinden 3 yavru alınsa işte tek ağızda 50 kuş oldu 2. ağız için hemen eşleri ayırmak gerekir şuanki sayıya göre başlamadan biten aşk gibi ;DCihan AYTAN' Alıntı:Mehmet bey 50 takım misal olarak söylenmiş bence ayrıca takım olarak üreme konumunda 50 takım yani bağımsız olarak üreme modunda olmayanlar bu şartlar içine girmez izinli sayılır diye düşünüyorum ,takım halinde duran 50 takım anlamındadır 50 takım değil 20 takım bile olsa bu güzel bir haber hiç izin olmamasındansa izin olması güzel değilmi