DIŞARIDAN YAKALADIĞIM YENİ DİŞİ KUŞUM :)

philippe18

Üyemiz
Adı
Ebrar
Soyadı
Büyükkapucu
  Herkese iyi günler dilerim. Bugün başıma güzel bir olay geldi. Sabah üniversiteye giderken otobüsün camından etrafa bakıyordum tam iki durak kala otobüs ilerlerken dikkatimi çekti bizim ufaklık  :D. Hemen indim tabi durağa gittiğimde öylece duruyordu zaten o saatlerde etraf epey tenha oluyor. Bereket versin insana alışık bu tatlı kızımı ele geçirdim biraz uğraştıktan sonra. :D

Sizce dişi kuşum nasıl? Irkı ve yaşı hakkında bilgi verirseniz sevinirim. Ayrıca evde iki yaşında kızışmış ,ziline yem kusuyor ve çiftleşmeye çalışıyor, ingiliz kırığı diye bildiğim bir erkek kuşum var ben onunla eş yapmayı denemek istiyorum çünkü ikisi de insana alışkınlar ama dişi kuş epey yorgun şimdilik ayrı bir kafeste vitamin ve mama takviyesi yapmaya başladım.  :)

Uzattığım için bağışlayın,saygılarımla  :)

hilmi2323

Takipçi Üyemiz
Adı
hilmi
Soyadı
kuru
:) ne kadar şanslısınız bir bana denk gelmedi :)))) dişi kuşunuz çok güzel renklere sahip ayrı kafeste tutmakla iyi yapmışsınız bir hafta bekletin her hangi bir hastalık önlemine karşı. vitamin mama desteğiyle bol yavrular alırsınız inşallah :)

philippe18

Üyemiz
Adı
Ebrar
Soyadı
Büyükkapucu
90lı yıllarda çok daha yaygındı muhabbet kuşları. Ben çok iyi hatırlıyorum dedeme 4 5 tane gelmişti. Çok kişi şansa kuş sahibi oldu o dönemde  :)

Batuhan26

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.facebook.com
Adı
Batuhan
Soyadı
Sevinç
benim başımada gelmişti ama ben evdeydim balkondan sesler gelıyordu yıpranmıştı aldım hemen erkek cok guzeldi hemen eve alıştı yakaladık ertesı gun camdan kacti :D

Yazar

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.facebook.com
Adı
Müslüm
Soyadı
GÖYCE
Maşallah çokta güzelmiş. İyi bir hayvan sever tarafından sahiplenmiş olması güzel. Şanslı mubişlerden :D

harunavci.07

Takipçi Üyemiz
Adı
Harun
Soyadı
Avcı
Maşallah Çok Güzel Bir Kuş Sahibi Olmuşsunuz. . . Bol Bol Yavru Alırsınız İnşallah. . .
90 lılardaki Muhabbet Kuşu Yakalıyanlardan Biride Benim, Çok Güzel 2 tane Mavişim Vardı. . . rotfl rotfl

philippe18

Üyemiz
Adı
Ebrar
Soyadı
Büyükkapucu
Teşekkür ederim güzel iltifatlarınız için  :) :) Ancak sorularım tam olarak cevaplanmadı. Cevaplayanlar olursa çok teşekkür ederim şimdiden  :)

PROGRAMCI

Uzman Üyemiz
Adı
HALİL İBRAHİM
Soyadı
ÇABUK
öncelikle hayırlı olsun güzel renge sahip biri dişi biraz vitamin ve mama takviyesinden sonra erkeğinizle eşe atabilirsiniz şimdiden hayırlı olsun güle güle besleyin

jany

Uzman Üyemiz
Adı
Mehmet
Soyadı
Dikbaş
Hayırlı olsun güle güle besleyin...

efekan_altun

Uzman Üyemiz
Adı
rasim efekan
Soyadı
altun
Yakalamayı nasıl başardınız. Bizim balkona bir tane gelmişti. Tutamadık kaçtı.

philippe18

Üyemiz
Adı
Ebrar
Soyadı
Büyükkapucu
Efekan kardeşim kuş yorgun ve insana alışık olduğu için fazla uğraştırmadı aslında.  Gömleğimi çıkarmak zorunda bıraktı beni  :) Keyfi gayet iyi mama verdim iştahta yedi bir hafta kendine gelsin sonra koca adayıyla tanışacak  :D :D