philippe18
Üyemiz
Herkese iyi günler dilerim. Bugün başıma güzel bir olay geldi. Sabah üniversiteye giderken otobüsün camından etrafa bakıyordum tam iki durak kala otobüs ilerlerken dikkatimi çekti bizim ufaklık
. Hemen indim tabi durağa gittiğimde öylece duruyordu zaten o saatlerde etraf epey tenha oluyor. Bereket versin insana alışık bu tatlı kızımı ele geçirdim biraz uğraştıktan sonra.
Sizce dişi kuşum nasıl? Irkı ve yaşı hakkında bilgi verirseniz sevinirim. Ayrıca evde iki yaşında kızışmış ,ziline yem kusuyor ve çiftleşmeye çalışıyor, ingiliz kırığı diye bildiğim bir erkek kuşum var ben onunla eş yapmayı denemek istiyorum çünkü ikisi de insana alışkınlar ama dişi kuş epey yorgun şimdilik ayrı bir kafeste vitamin ve mama takviyesi yapmaya başladım.
Uzattığım için bağışlayın,saygılarımla
Sizce dişi kuşum nasıl? Irkı ve yaşı hakkında bilgi verirseniz sevinirim. Ayrıca evde iki yaşında kızışmış ,ziline yem kusuyor ve çiftleşmeye çalışıyor, ingiliz kırığı diye bildiğim bir erkek kuşum var ben onunla eş yapmayı denemek istiyorum çünkü ikisi de insana alışkınlar ama dişi kuş epey yorgun şimdilik ayrı bir kafeste vitamin ve mama takviyesi yapmaya başladım.
Uzattığım için bağışlayın,saygılarımla