Dişi kuşta cere kahverengileşmesi

Ceryan

Üyemiz
Adı
Oğuzhan
Soyadı
Üglü
İyi akşamlar.

Dişi kuşumun ceresi beyaz - hafif maviydi şimdi gittikçe kahverengi olmaya başladı ilk sağ tarafı kaverengi oldu sonra sol tarafıda kahverengine dönmeye başladı hemde koyu kahverengi bayadır mama veriyodum şimdi vermemeye başladım piyasa da kızıştırıcı olarak geçen yemlerden verdim sizce bu kızışma yüzündenmi yoksa hastalıkmı?

KurKur

Uzman Üyemiz
Adı
Yılmaz
Soyadı
KURŞUN
    Yetişkin bir dişi ise, öncelikle üremeye uygunluğu düşünülür.

Ceryan

Üyemiz
Adı
Oğuzhan
Soyadı
Üglü
kemal akbulut' Alıntı:
ÇİFT İÇİN HAZIR ERKEĞİDE HAZIR ÇİFTLEŞİRSE DOLU YOKSA BOŞ YUM OLABİLİR HAYIRLISI KIZIŞTIRICI VERİRKEN İKİSİNE BİRMİ VERDİN SLM
erkek dünden hazır ne zaman dişiyi arkası dönük görse atlıyo üstüne ama bişey beceremiyo :) Yemliklerine koydum erkek daha çok rağbet etti dişide arada tadına baktı :) aleyküm selam

ERGÜNAHSAP

Uzman Üyemiz
Adı
Şahin
Soyadı
GÜNGÖR
Bazı d,şilerde kahverengileşme olur. Bazılarınınki hiç  kahverengileşmez. Dişilerde normal bir durumdur

Hakan_21

Uzman Üyemiz
Adı
Hakan
Soyadı
KAPLAN
ŞAHİN GÜNGÖR' Alıntı:
Bazı d,şilerde kahverengileşme olur. Bazılarınınki hiç  kahverengileşmez. Dişilerde normal bir durumdur
+1

Bazılarınınkindede dönem dönem değişme olabilir

besyo26

Uzman Üyemiz
Adı
AHMET
Soyadı
ÇETİN
sabır üretimde en önemli unsurdur...dölleyemedende dişi yumurta yapabilir.yumurtalar boş çıkabilir...ilk çiftleşmede olabilecek sorundur...ben buna sorun demiyorum..allah sağlık sıhhat versin yeter..zamanı geldiğinde sıra ile herşey yoluna girer

blackdevil41

Uzman Üyemiz
Adı
Hilmi
Soyadı
AKYILDIZ
linke bakın size yardımcı olacaktırhttp://www.muhabbetkusuureticileri.org/tr/Forum/index.php/topic,28.15.html

aykutsüzer

Uzman Üyemiz
Adı
aykut
Soyadı
süzer
resimlerde görüldüğü kadarıyla eşleşmeye uygun zamanı gelmiş sağlıklı bir dişi
yavruluk tak. sabret üremeye başlıyacaklardır.selamlar

Ceryan

Üyemiz
Adı
Oğuzhan
Soyadı
Üglü
aykutsüzer' Alıntı:
resimlerde görüldüğü kadarıyla eşleşmeye uygun zamanı gelmiş sağlıklı bir dişi
yavruluk tak. sabret üremeye başlıyacaklardır.selamlar
Yuvalık var ben sabrediyorumda dişimde erkeği bi dövmese :) mor çatıya gitcek yakında erkek :D ama kuyruk yapısına bakılırsa çiftleşme olmuş en azından forumdan edindiğim bilgiye göre.

hilmi akyldız' Alıntı:
linke bakın size yardımcı olacaktırhttp://www.muhabbetkusuureticileri.org/tr/Forum/index.php/topic,28.15.html
saolun teşekkürler.