Dişi Kuşum Bir bakarmısınız?

alicik114

Yeni Üyemiz
Adı
Furkan
Soyadı
Sipahiler
Abilerim benim bir çiftim var dişime 4 gün önce kendim seçtiğim damızlık kuşu aldım ama bir sorun var dişi kuş erkeğin yanına gidiyor ver gagalaşmaya başlıyorlar öpüşmüyorlar kavga ediyorlar gibi sonra aradan 2 dk geçiyor dişi kuş erkeğe yem kusmaya başlıyor,ondan sonra yine erkeğin yanına gidiyor ve kafasını aşağı yukarı hareket ettirmeye başlıyor.ne zamn eş tutarlar bilmiyorum ayırıyım mı yoksa kalsın mı.bende bilmiyorum bana tanışıyormuş gibi gelmedi davranışlar bide bir sorum olacak=DİŞİ KUŞUMUN ÇERESİ PEMBE ÜST TARAFLARI BİRAZ MAVİ DİŞİ Mİ ERKEK Mİ ONADA KARAR VEREMEDİM AKLIM KARIŞIYOR HEP YARDIM EDERSENİZ SEVİNİRİM icon_think  icon_think  icon_think  confusedtw  confusedtw  confusedtw

ABDULLAHYILMAZ

Uzman Üyemiz
yuvalık takıp dişiyi çiftleşmeye teşviki kolaylaştırabilirsin eğer takılı değilse takılıysada vitamin desteği ile kondüsyonlarını artırabilirisn yumurtlatma konusunda vitaform ihtiyacını karşılayacaktır.tabiki bu arada sana dişi diye erkek kuş satılmışda olabilir burnu pembe üzeri mavi dediğine göre bir sıkıntı olabilir resim koy net cevap yazalım kolay gelsin.