Dişi kuşum fındığın sırtı niye şiş acaba?

mehtapyılmaz

Uzman Üyemiz
Adı
Mehtap
Soyadı
Yılmaz Maraşlıoğlu
Bugün farkettim fındığın kuyruğunun üst kısmı şiş nedendir acaba? Yardım ederseniz sevinirim.

ahkara46

Uzman Üyemiz
Adı
ahmet
Soyadı
kara
bence sırtında bir şey yok, kuyruğu düşmüş gibi, ayrıca kuşunuz kızışmış, çiftleşirken gördünüz mü, yumurta var gibi...

mehtapyılmaz

Uzman Üyemiz
Adı
Mehtap
Soyadı
Yılmaz Maraşlıoğlu
Eşiyle çok iyi anlaşıyor ama görmedim evde onları bir kaç gün yalnız bırakmıştım.

zaqwer

Takipçi Üyemiz
Adı
RECEP
Soyadı
YAMAN
Ahmet KARA.' Alıntı:
bence sırtında bir şey yok, kuyruğu düşmüş gibi, ayrıca kuşunuz kızışmış, çiftleşirken gördünüz mü, yumurta var gibi...

mehtapyılmaz

Uzman Üyemiz
Adı
Mehtap
Soyadı
Yılmaz Maraşlıoğlu
Arada yuvaya giriyor ama çok sık değil yumurtası varsa daha çok zaman geçirmesi gerekmiyor mu yuvada?

mehtapyılmaz

Uzman Üyemiz
Adı
Mehtap
Soyadı
Yılmaz Maraşlıoğlu
Bir fotoğrafını daha ekledim gerçekten yumurtaysa sevineceğimde emin olamadım :)

mehtapyılmaz

Uzman Üyemiz
Adı
Mehtap
Soyadı
Yılmaz Maraşlıoğlu
Teşekkür ederim saolun yuppiiii  alkisd ilk kez yavru alacağım nasipse çok sevindim aylardır bekliyordum ama inşallah yumurtalar boş çıkmaz :)

efekan_altun

Uzman Üyemiz
Adı
rasim efekan
Soyadı
altun
Çiftleşirken siz görmemiş olabilirsiniz. Belki çiftleşiyorlardır siz görmüyorsunuzdur. Belki gerçekten çiftleşmemişlerdir. Ancak kuşta yumurta var. Eğer çiftleşiyorlarsa dolu bir yumurta olması büyük ihtimal. İnşallah doludur. Hayırlı olsun.

mehtapyılmaz

Uzman Üyemiz
Adı
Mehtap
Soyadı
Yılmaz Maraşlıoğlu
Aklıma şu takıldı dişide yumurta var gibi ama yuvaya çokta girmiyor ayda yılda bir görüyorum girdiğini kafese filan yapar mı acaba yumurtasını öyle olursa ne yapmak lazım acaba??

kayra

Uzman Üyemiz
Adı
BURAK
Soyadı
SİPAHİ
YUMURTA MEHTAP HANIM YUMURTA HADİ GÖZÜNÜZ AYDIN POPO KISMINDADA ŞİŞLİK VAR MI BİR BAKIN BAKALIM

mehtapyılmaz

Uzman Üyemiz
Adı
Mehtap
Soyadı
Yılmaz Maraşlıoğlu
Teşekkür ederim inşallah. Baktım ama anlayamadım öyle belirgin bir şişlik yok gibi.