Dişi kuşum fındığın sırtı niye şiş acaba?

ömer GÜLER

Üyemiz
Adı
ömer
Soyadı
güler
mehtap hanım bütün yorumları okudum inşallah dileğinizce gerçekleşir herşey ama her kanat düşüklüğü yumurta var diye kesin yargı verilmez  yumurtlama belirtileri şunlardır
1-yuvalıkla ilgi ve zamanın çoğunu yuvada geçirme ayrıca kemirme
2-kanat düşmesi
3-kaba bir tarif ama k.kalmayın popo kısmında şişlik belirgin şişlik dikkatinizi muhakkak çeker

sizin yapmanız gerekenler çok fazla rahatsız etmeyin kafee mürekkep balığı kemiği takın resimlerde göremedim varmı bilmiyorum dişi kızgın inşallah yumurta vardır

mehtapyılmaz

Uzman Üyemiz
Adı
Mehtap
Soyadı
Yılmaz Maraşlıoğlu
Alakanıza teşekkürler ben zaten emin değilim yumurta olduğundan ben elime almadım korkutmamak içinde görebildiğim kadarıyla baktım poposunda bir şişlik göremedim açıkcası. Mürekkep balığı kemiği vardıda baya yemişler bugün değiştirdim mineral blokta taktım taktığımdan beri deli gibi kemiriyor. Arada yuvaya giriyor ama öyle uzun uzun zaman geçirmiyor yuvada. Hatta erkek sanki daha ilgili yuvayla o daha sık giriyor.

mehtapyılmaz

Uzman Üyemiz
Adı
Mehtap
Soyadı
Yılmaz Maraşlıoğlu
Efekancım ben anlamadım birşey elime almadan kafesteyken baktığım kadarıyla popo kısmında bir şişlik göremedim ama genel olarak sanki kilo almış gibi duruyor kuş fotolardaki gibi kuyruğun üst kısmı hafif şiş.

mehtapyılmaz

Uzman Üyemiz
Adı
Mehtap
Soyadı
Yılmaz Maraşlıoğlu
Önceki yorumlarda yumurta olduğuna dairdi ama henüz yumurta göremedik yuvaya arada sırada giriyor ama çok fazlada yuvada zaman geçirmiyor erkek daha ilgili yuvayla.

Batuhan26

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.facebook.com
Adı
Batuhan
Soyadı
Sevinç
Mehtap YILMAZ' Alıntı:
Önceki yorumlarda yumurta olduğuna dairdi ama henüz yumurta göremedik yuvaya arada sırada giriyor ama çok fazlada yuvada zaman geçirmiyor erkek daha ilgili yuvayla.
yumurtalı gibi kuyruk sallama varmı peki ?

erdibasak

Takipçi Üyemiz
Adı
Erdi
Soyadı
ARIKAN
Mehtap Hanım kuşunuzun durumu nedir? kuşu elinize alıp anüs kısmını inceler misiniz? ve mümkünse fotoğraflayıp bizimle paylaşır mısınız?

mehtapyılmaz

Uzman Üyemiz
Adı
Mehtap
Soyadı
Yılmaz Maraşlıoğlu
Ya ben bu işten birşey anlamadım elime alıp baktım bugün popo kısmında bir şişlik yok fotolardaki gibi şişlik üst kısımda. Bugün çektiğim fotolarını paylaşıyorum.

mehtapyılmaz

Uzman Üyemiz
Adı
Mehtap
Soyadı
Yılmaz Maraşlıoğlu
Ben poposunda bir şişlik göremiyorum sizce sorun nedir???

kotkafa

Site Moderatörü
Yönetici
Adı
Günay
Soyadı
Dönmez
bence de yumurta yolda, bendeki çoğu dişilerde yumurta gelmeye yakın poposunun üstü bu şekilde şişer, 1 hafta - 10 güne de yumurtalar gelmeye başlar.

hilmi2323

Takipçi Üyemiz
Adı
hilmi
Soyadı
kuru
dişinin şimdi yuvayla arası nasıl mehtap hanım. inşallah yumurtalar boş çıkmaz sizde bizim gibi uzun zamandır bekliyorsunuz

mehtapyılmaz

Uzman Üyemiz
Adı
Mehtap
Soyadı
Yılmaz Maraşlıoğlu
Çok nadir görüyorum dişiyi yuvada erkek sanki daha çok ilgili yuvayla.

aliozen

Uzman Üyemiz
Adı
Ali
Soyadı
Özen
Bence de yumurta geliyor,
Bir de şuna dikkat edin ;  dişiler yumurtlamaya yakın genelde aynı yere dışkılar ve dışkı boyutu daha büyük olur... Günay ın söylediği gibi 10 gün  civarı gelecektir yumurta..

hmaraslioglu

Yeni Üyemiz
Adı
HÜSEYİN
Soyadı
MARAŞLIOĞLU
Sanırım yumurta olunca ağırlaşıyor çok hareketli olamıyor dişiler ve o yüzden aynı yere dışkılıyor ama bizim kuş maşallah çok hareketli zıp zıp zıplıyor:) Ama benimde dışkısı dikkatimi çekmişti büyüktü dediğiniz gibi. Bir haftadır şişlik var bakalım inşallah yumurtlar.