DİŞİ KUŞUMDA BİR SORUN VAR DURGUNLAŞTI YARDIMMMM

tahir.özsoy

Uzman Üyemiz
Adı
TAHİR
Soyadı
ÖZSOY
Ark. 15 gündür sürekli çiftleşen çiftim son 3-4 gündür çiftleşmez oldu dişim durgunlaştı sürekli kafesin dabanına inerek öylece bekliyor erkekde hemen yanındakı tüneğe inerek başında bekliyor daha sonra dişi yuvaya giriyor bir sürede orda duruyr erkek yıne yuvanın girişinde başını bekliyor çiftleşme kesildi şimdiye ilk yumurtanın gelmesi grekırdı sorun ne olabılır yardımcı olurmusunuz fikri olan? yumurta geç gelsin o sorun değil beklerim ama kuşta başka bir sorun olmasın

besyo26

Uzman Üyemiz
Adı
AHMET
Soyadı
ÇETİN
yumurta sıkışması,yada alt bölgede tümör olabilme ihtimali olabilir.yada başka bir rahazsızlık vardır diye düşünüyorum.foto eklerseniz ustalaarımız daha sağlıklı yardımlarda bulunacaklardır saygılar

tahir.özsoy

Uzman Üyemiz
Adı
TAHİR
Soyadı
ÖZSOY
Ahmet ÇETİN' Alıntı:
yumurta sıkışması,yada alt bölgede tümör olabilme ihtimali olabilir.yada başka bir rahazsızlık vardır diye düşünüyorum.foto eklerseniz ustalaarımız daha sağlıklı yardımlarda bulunacaklardır saygılar
KUŞA BAKTIGIN ZAMAN GÖRUNURDE BİŞESI YOK

besyo26

Uzman Üyemiz
Adı
AHMET
Soyadı
ÇETİN
arkadaşım foto yüklermisin.yoksa nasıl yardımcı olacak arkadaşlarımız.benimde 1 dişim vardı 4 yumurta yaptı 5.yaptı öldü.meğersem yağ bezesi varmış çıkartamamış zorlanmış.o yüzden dedim...sen bilirsin..

sezgin

Uzman Üyemiz
Adı
Sezgin
Soyadı
Anıl
Yumurta sıkışması olabilir elle kontrol ederseniz eğer varsa yumurta hissedersiniz zaten Kolay gelsin

besyo26

Uzman Üyemiz
Adı
AHMET
Soyadı
ÇETİN
Kemal AKBULUT' Alıntı:
ARKADAŞIM SİTEDE ARA YUM TIK FOT VARDIR KUŞUN ÖZELLEKLERİNE GÖRE YUM TIKANMASI İHTİMALİ YOĞUN  KUŞUN POPOSUNA SIKSIK ZEYTİNYAĞI SÜR YUMŞASIN  SAKIN YUM KIRMA KUŞ GİDER  İLK KULUÇKASIMI SLM