Izledim, ...
Sindirim sisteminden sinir sistemine sicrami$ sanki, dengesizligini böyle anladim, ... onu denedik, bunu denedikle olmaz bu, önce dogru te$his, sonra isabetli uygulama, ... sonucu ise fifti fifti, ...
Benimde ku$larim hasta oluyor, olabiliyorda, bundan normal bir durum yoktur, fakat ne yazikki, bunlari bulan hastaliklar iyice ilerledikten sonra bizim dikkatimizi cekiyor, ... olacagi varmi$ ve bu duruma gelinmi$, sizin bunda sucunuz yüzde sifir, faktör herneyse artik ku$u bu hale getirmi$, nefesi bile panikli aliyor sanki, bunun yani sira birde yumurta eylemine girmi$ olabilir, ic güdüsü bunu emrediyor, ... ve bu basit bir durumda degildir, önce saglik, sonra yeni nesil, kedine háyri olmiyanin kimseye olmaz !
SIKMAYIN CANINIZI, biryerde dogumlar olur, bir yerdede ölümler, ... her canli bunu tadacak, suc muc bahane, emir böyle, sistem böyle, benim ölenleri görseniz, ... Allah o kadar güzel ku$ yaratmi$tiki, ama ömürleri kisa oldu, bu, elinizdekinin kiymetini arttirir, kusurlu baktiniz demiyorum, dedimya, olacagi varmi$, ... üzülmeyin, hem belki toparlar ansizin

bellimi olur
Yüzünüzün tekrar gülmesi dilegim ile, ...