Dişi kuşumda halsizlik var nedeni ne olabilir?

mehtapyılmaz

Uzman Üyemiz
Adı
Mehtap
Soyadı
Yılmaz Maraşlıoğlu
Murat GÖÇMEN' Alıntı:
Bagirsak mantaridir, su ve toz yollari ile yayilir, ...

Probiotikler i$e yarar, ... konuyu yeni gördüm, düzelir in$allah  :)
Murat bey bağırsak mantarı olduğunu sanmıyorum koyduğum videoyu izlediniz mi? Kuşun dengesi tamamen gitti tünekte duramıyor düz yerde yürüyemiyor denge kaybının bağırsakla alakalı olabileceğini düşünmüyorum kafasında beyninde bir mikrop veya virüs olduğunu düşünüyorum. Şuan öldü ölecek durumda kurtulacağını sanmıyorumda zaten 2 aydır hasta veterinerede götğrdük iki defa ama hiçbişey anlamadı malesef. Birkaç şey denedik ama iyi gelmedi probiyotikte verdik bir kaç defa ama nafile.

Kuscu-Murat

Uzman Üyemiz
Web sitesi
murat-tuna66.jimdo.com
Adı
Murat
Soyadı
Göcmen
Izledim, ...

Sindirim sisteminden sinir sistemine sicrami$ sanki, dengesizligini böyle anladim, ... onu denedik, bunu denedikle olmaz bu, önce dogru te$his, sonra isabetli uygulama, ... sonucu ise fifti fifti, ...

Benimde ku$larim hasta oluyor, olabiliyorda, bundan normal bir durum yoktur, fakat ne yazikki, bunlari bulan hastaliklar iyice ilerledikten sonra bizim dikkatimizi cekiyor, ... olacagi varmi$ ve bu duruma gelinmi$, sizin bunda sucunuz yüzde sifir, faktör herneyse artik ku$u bu hale getirmi$, nefesi bile panikli aliyor sanki, bunun yani sira birde yumurta eylemine girmi$ olabilir, ic güdüsü bunu emrediyor, ... ve bu basit bir durumda degildir, önce saglik, sonra yeni nesil, kedine háyri olmiyanin kimseye olmaz !

SIKMAYIN CANINIZI, biryerde dogumlar olur, bir yerdede ölümler, ... her canli bunu tadacak, suc muc bahane, emir böyle, sistem böyle, benim ölenleri görseniz, ... Allah o kadar güzel ku$ yaratmi$tiki, ama ömürleri kisa oldu, bu, elinizdekinin kiymetini arttirir, kusurlu baktiniz demiyorum, dedimya, olacagi varmi$, ... üzülmeyin, hem belki toparlar ansizin  ;) bellimi olur :)

Yüzünüzün tekrar gülmesi dilegim ile, ... :(

mehtapyılmaz

Uzman Üyemiz
Adı
Mehtap
Soyadı
Yılmaz Maraşlıoğlu
Saolun Murat Bey benim en çok sinir olduğum veterinerlerin birşey anlamaması ben bu kuşun rahatsızlığını mayıs ayının başında farkettim veterinere götürdüm bana diyorki ben bir dengesizlik göremedim iyi görünüyor kuş ve beni yolluyor yapacak birşey yok diyor ona sinir oluyorum ama şuda var insan ömrünün kıymeti olmayan memeleketimizde kuş ömrü kimin umurunda değil mi benimkide laf :(

Kuscu-Murat

Uzman Üyemiz
Web sitesi
murat-tuna66.jimdo.com
Adı
Murat
Soyadı
Göcmen
Cok haklisiniz !

Ke$ke haksiz olsaniz, fakat cok haklisiniz, ...

Ku$u ebati ile degersiz görüyordurlar, bunlara ya Kaplan yada Arslan ile gidilmeliki yerlerinde bir sirkelensiler, ... adlari vetrener, i$sizlere duyrulur, fistik gibi i$, ba$tan sav milleti, ... ak$amda cok yorgun variyorlardir evlerine, ... icon_naughty ayip ayip

Af ederseniz umarim  :)

" para mali para satan, birbirine kazik atan, bir acayip olmu$ Vatan, ... memleketin durumu bu, cag atladik dogrumu " ...

:)

;)

Allah bizlere ta$ gibi sabir versin  ;) ne diyek, ...

mehtapyılmaz

Uzman Üyemiz
Adı
Mehtap
Soyadı
Yılmaz Maraşlıoğlu
Murat GÖÇMEN' Alıntı:
Cok haklisiniz !

Ke$ke haksiz olsaniz, fakat cok haklisiniz, ...

Ku$u ebati ile degersiz görüyordurlar, bunlara ya Kaplan yada Arslan ile gidilmeliki yerlerinde bir sirkelensiler, ... adlari vetrener, i$sizlere duyrulur, fistik gibi i$, ba$tan sav milleti, ... ak$amda cok yorgun variyorlardir evlerine, ... icon_naughty ayip ayip

Af ederseniz umarim  :)

" para mali para satan, birbirine kazik atan, bir acayip olmu$ Vatan, ... memleketin durumu bu, cag atladik dogrumu " ...

:)

;)

Allah bizlere ta$ gibi sabir versin  ;) ne diyek, ...
Kesinlikle katılıyorum size ya veterinere diyorum ki dengesini kaybetti davranışları değişti yeme içmesi azaldı adam dalga geçer gibi bana birşeyi yok gibi geldi diyor.

Kuscu-Murat

Uzman Üyemiz
Web sitesi
murat-tuna66.jimdo.com
Adı
Murat
Soyadı
Göcmen
Mehtap hanimin etrafindaki ku$cu arkada$lara, ... onun üzüntüsünü dindirmek sizlere dü$er, ... yakin olsaniz kümes sizin  ;)

Sevdigi rengi sorun kendisine ve gerekeni yaparsaniz sevap alirsiniz üstelik, ...  :)

...

mehtapyılmaz

Uzman Üyemiz
Adı
Mehtap
Soyadı
Yılmaz Maraşlıoğlu
Teşekkür ederim çok naziksiniz Murat Bey. Ama bu zamanda yok değil ama çok az öyle insan. Alıcam inşallah yeni bir dişi kısmetse.

Kuscu-Murat

Uzman Üyemiz
Web sitesi
murat-tuna66.jimdo.com
Adı
Murat
Soyadı
Göcmen
;)

Bende tam o kitleden bahsettim, sagir Sultanda duydu artik, ... onlarda duymu$tur, ... umarim !

Sizde alirsiniz, kesinlikle, maksat yüzünüzü güldürmek olsun, hemde 1 an önce  ;)

Iyilik yapmakta yari$mak varken digerine emek sarf edene ne diyelim, ... eminim doludur böyle delikanlilar, ... hadi gencler, top sizde  ;)

Umarim biraz daha iyisiniz $u an ? Nasilsiniz ?

mehtapyılmaz

Uzman Üyemiz
Adı
Mehtap
Soyadı
Yılmaz Maraşlıoğlu
Henüz aklımdan çıkmıyor ama daha iyiyim şükür. Birde o benim aldığım ilk kuşlardandı. Erkek kuşum vardı eş olsun diye almıştım onu. Hayırlısı inşallah ne diyim onunda ömrü o kadarmış.

Kuscu-Murat

Uzman Üyemiz
Web sitesi
murat-tuna66.jimdo.com
Adı
Murat
Soyadı
Göcmen
Daha ne güzel ku$lara sahip olacaksiniz, sizde bu heves varken hele  :)

Olay henüz tap taze, elbetde üzüntü duyuyorsunuz, asil duymasaniz sizden $üphelenirim  ;)

Dert etmeyin, ömrü buraya kadarmi$, evet  :(

Sirasi gelen gider, vize mizede gerekmiyor, ...

Boynunuzu ve ba$inizi dik tutun, yoksa cabuk kirlenir  ;)

Iyi olmaya bakin herdaim, eminim gencler size ula$acaktir, umarim bir an önce  ;) kontörleri yok henüz galiba  ;)