Dişi kuşumu değiştireceğim sıra kuşlarım çiftleşti kaç güne gelir yumurtalar ?

ERGÜNAHSAP

Uzman Üyemiz
Adı
Şahin
Soyadı
GÜNGÖR
Samet YILMAZ' Alıntı:
bi yumurta belirtisi veya şişlik felan yok napmam gerekiyor bekliyorum ama bilmiyorum inş. bu kez yumurtlar :(
Samet  kuşları fazla huzursuz etme. Yumurta gelme süresi hakkında bilgi verilmiştir. Baktın olmuyor kendin için en doğru olanı yaparsın

sheqil58

Takipçi Üyemiz
Adı
Samet
Soyadı
YILMAZ
peki şahin abicim teşekkür ederim ilgin için :) inş. yumurtlar tek temennim o benim =)

atilla

Üyemiz
Adı
atilla
Soyadı
karadağ
normalde 7-10 gün arası yumurta oluyo hadi bakalım 10 gün sonra yumurtlamadı diyelim git değiştir dişiyi sonra bi 1 sene daha beklersin mantıklı düşün hazır çiftleşmiş kuşların var daa ne istiyorsun :)

sheqil58

Takipçi Üyemiz
Adı
Samet
Soyadı
YILMAZ
ayın 27si oldu fakat 17'sinde bi çiftleşmişlerdi ama ogünden bugüne kadar daha hiç görmedim çiftleştiklerini ve şişkinlikler felan yok :S ne yapacağım ben şimdi zaten kuşçumada 1 aylık yavrular gelmiş ne yapmam gerekiyor ilgilenirseniz sevineceğim :(

sheqil58

Takipçi Üyemiz
Adı
Samet
Soyadı
YILMAZ
engin abicim eğer sabırsız olsam 8 ay nasıl beklerim ? sabırlıyım sabrediyorum fakat benim komşumun bi tane dişi kuşu var ve o kızgınlaştığı dönemlerde hep yumurtluyor fakat yavru olmuyor doğal olarak ama benim dişi kuşta oda yok o yüzden dişide problem var gibi hissediyorum o yüzden soruyorum abicim haksızmıyım :S

Kawasaki

Takipçi Üyemiz
Adı
Engin
Soyadı
Kahraman
Samet YILMAZ' Alıntı:
engin abicim eğer sabırsız olsam 8 ay nasıl beklerim ? sabırlıyım sabrediyorum fakat benim komşumun bi tane dişi kuşu var ve o kızgınlaştığı dönemlerde hep yumurtluyor fakat yavru olmuyor doğal olarak ama benim dişi kuşta oda yok o yüzden dişide problem var gibi hissediyorum o yüzden soruyorum abicim haksızmıyım :S
O zaman Samet senin yapacagın tek şey kalıyor paraya kıyıp yumurtlamak üzere olan bir çift kuş almak yada benim gibi gözünü karartıp kafesini kuşçuya götürüp orada yumurtlatıp kafesiyle yuvalıgıyla yumurtalarıyla beraber çift almak.

Ama bak gözünü karartıp diyorum çünkü bu iş risktir bende tuttu yavruları büyüttü yine yumurtlamaya başladı sende olmayabilir