berkansenol
Uzman Üyemiz
arkadaşlar 2 ay önce erkek kuşuma dişi aldım. erkek her fırsatta çiftleşmek istiyor ama dişi izin vermiyor bende sinirlendim.biliyorum bu işlerde sabır önemli ama ben forumlardaki yazıları görünce imreniyorum , adam kuşları petshoptan alır almaz aynı kafese atıyor 2 dakika içerisinde çiftleşiyorlar , her neyse . yarın yada ondan sonraki gün gidip dişi kuşumu değiştirmeyi düşünüyorum . aklıma takılan birşey var . değiştirmeye gidince erkek kuşumu pet shoptaki salma kafesemi atmalıyım yeni eş seçmesi için yoksa yeni dişi alıp eve mi götürsem. bu arada dişiyi almadan önce kuşum aynaya alışmıştı. kuşum mavi renk sizce dişi alışımda mavi renk dişimi alsam yada salma kafeste kendisi mi seçse ? icon_think dişi kızışmamış biliyorum ama yeni alıcağım dişiyi kızışmış almak istiyorum. birde kuşlar eş tuttu ara sıra kavga ediyorlar bazen erkek dişinin yanaklarını kaşıyor , değiştirireceğim zaman erkek kuşa eşini kendisi seçme fırrsatı tanısam eski dişisini unuturmu yada hastalık vs olurmu icon_think
Dişi : 8 aylık
Erkek : 10 aylık
Dişi : 8 aylık
Erkek : 10 aylık