DİŞİ MUHABBET KUŞU UÇMUYOR ÇİFLEŞİRMİ

zerdest

Yeni Üyemiz
Adı
fadıl
Soyadı
oget
BENİM BİR ÇİFT KUŞUM VARDI BİR SENEDİR BENDEYDİ ÇİFLEŞTİKLERİNİ GÖRDÜM FAKAT BİR TÜRLÜ YUMURTA OLMADI BİR KUŞÇU DİŞİ KISIRDIR DEDİ BAŞKA BİR DİŞİ ALDIM BUNLAR ÇOK UYUMLU. FAKAT BU DEFADA DİŞİNİN UÇAMADIĞINI FARK ETTİM ACABA ÇİFTLEŞMELİRİNDE SORUN OLURMU  BU ARADA BAZEN ERKEK YUVAYA GİRİYOR DİŞİ YANINA GİTMEK İSTİYOR FAKAT ERKEK İZİN VERMİYOR TABİDİŞİDE TEK BAŞINA YUVAYA GİRİYOR . BİRDE GAGA MORARMIŞ KIZIŞMIŞ DİŞİ DEDİ DOĞRUMUDUR YARDIM EDERSENİZ ÇOKSEVİNİRİM ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER..

Onur Erdem

Üyemiz
Adı
Onur
Soyadı
Erdem
fotoğraf olmadan kimse net bir yorum yapamaz hocam, yükleyebilirseniz cevaplar hızlanacaktır.

seanpoul58

Uzman Üyemiz
Adı
Ozan
Soyadı
SARIYILDIZ
Eger Cere morsa kızışmış erkektir sizi kandırmışlardır dişi diye

Eger gagası morsa daha yavrudur belkide ucamamasının sebebide odur foto yüklerseniz net cevap alırsınız

FATÜH ÖZDEMÜR

Takipçi Üyemiz
Adı
FATIH
Soyadı
ÖZDEMIR
Ozan SARIYILDIZ' Alıntı:
Eger Cere morsa kızışmış erkektir sizi kandırmışlardır dişi diye

Eger gagası morsa daha yavrudur belkide ucamamasının sebebide odur foto yüklerseniz net cevap alırsınız
+10

karahanuzun

Uzman Üyemiz
Adı
Karahan
Soyadı
UZUN
ucamayan kuş eşleşir sorun olmaz  yavruda alırsınız yine sorun olmaz  ama eğer yağlanma popo kısmındaysa zor yavru alırsnız hatta alamasınız  RESİM EKLEYİNİZ bakalım

Sıddık

Uzman Üyemiz
Adı
Sıddık
Soyadı
Yamaç
Karahan UZUN.' Alıntı:
ucamayan kuş eşleşir sorun olmaz  yavruda alırsınız yine sorun olmaz  ama eğer yağlanma popo kısmındaysa zor yavru alırsnız hatta alamasınız  RESİM EKLEYİNİZ bakalım
+1

Umut Ergün

Uzman Üyemiz
Adı
Umut
Soyadı
Ergün
Fadıl abicim ben bu olaya  tanık oldum bendede bir çiftin dişi ucurken yanlıslıkla ustune bastım :( kanadı kırılmıstı ve ucamıyordu ve erkek rahatlıkla dişinın ustune biniyor çiftleşiyorlar bacagı kırık lan kustan bıle yavru alıyolar sıkıntı olmaz bendekı 1 cıftın tırnakları yok mesela :)

faruk_79

Uzman Üyemiz
Adı
FARUK
Soyadı
ŞANLI
Karahan UZUN.' Alıntı:

trharekat

Uzman Üyemiz
Adı
İBRAHİM
Soyadı
ÇOPUR
Karahan UZUN.' Alıntı:

+1