Merhaba arkadaşlar allah'ın izni ile iyi bir muhabbet üreticisi olmaya adayım.Çocukluğumda birkaç defa yavru'da almıştım.Şimdi ise elimde 5 çift yerli üretim kuşum var 3 ay içinde pet shop'lardan seçerek aldığım kuşlar.Bir çiftinden yavru aldım bile 6ad canavar gibi yavrum var.Bir çifti ise eş tutmadı ayrı duruyor, geriye kalan 3 çiftin erkekleri süper kızışmış durumda eşlerine aşırı alaka gösteriyorlar,ancak dişiler sürekli tüylerini kabartıp tek ayak üzerinde pinekliyorlar sanki hasta kuşlar gibi(belkide hastalar) :'( Verdiğim yem açık ama kaliteli haftada iki defa yumurta maması veriyorum(yumurta,bisküvi,havuç) sularını sürekli değiştiriyorum ama değişen birşey yok.Birde dişilerin burnunun üzeri çok hafif mavimsi gibi oldu bu galiba hastalık belirtisiymiş, bu konu hakkında bilgisi olan üstadlarımız yardımcı olur ise çok sevinirim.Bir'de kuşlarım şimdi ayrı kafeslerde ancak bayram tatilinde 6m² bir salma yaptım oraya salmayı planlıyorum dişileri bu durumda salmam problem olur'mu? Şimdiden teşekkürler.Yorumlarınızı esirgemeyin bye_happy