Mehmet Gün
Üyemiz
Dişi mubişim rahmetli oldu birkaç saat önce şimdi eşi nolur alışabilecekmi yokluğuna yeni eş almak istemiyorum üzüntüsü çok ağır oluyor ne yapmalıyım?
Malesef öyle ama insan anıları hatırlayınca kötü oluyor ama şimdi yeni bir dişi alsam ileride onunda acısını yaşıyacağım sonu gelmiyor böyle gidecek bilemiyorum ne yapsam tek olsa depresyona girip hastaanırmı şimdiden bir yalnızlık çöktü hayvana gözü onu arıyor kahroluyorum..Yüksel BULUT' Alıntı:Nasılki yaşam Allahın Emriyse Ölümde allahın emridir.Tüm canlılar için bu böyledir.
Hiçbir canlı tek yaşamayı haketmiyor.Yanına uygun bir eş alırsanız sizde mutlu olursunuz kuşunuzda.
Geçmiş olsun.
aynen dediğiniz gibi oldu ben içine kapanır sandım ama bugün sabahtan beri mutlu mutlu ötüyor çok evcildi zaten ağzımdan elma bile yediriyordum dişiyi alınca ilgisi azalmıştı şimdi yine bana geliyor omzumda geziyor çok şükür sıkıntı yaşamadık yanında birde tek kanarya var ayrı kafeste birlikte cıvıldıyorlar tşk.. prayAhmed DEMİR' Alıntı:Gecmis olsun size aliskinsa ilgisi size kayar zamanla unutur aliskin degilse yeni bi es alin ne olursa olsun yalniz kalmasin.