Dişiyi kaybettim eşi depresyona girermi

Mehmet Gün

Üyemiz
Adı
Mehmet
Soyadı
Gün
Dişi mubişim rahmetli oldu birkaç saat önce şimdi eşi nolur alışabilecekmi yokluğuna yeni eş almak istemiyorum üzüntüsü çok ağır oluyor ne yapmalıyım?

yukselbulut

Üyemiz
Adı
Yüksel
Soyadı
BULUT
Nasılki yaşam Allahın Emriyse Ölümde allahın emridir.Tüm canlılar için bu böyledir.
Hiçbir canlı tek yaşamayı haketmiyor.Yanına uygun bir eş alırsanız sizde mutlu olursunuz kuşunuzda.
Geçmiş olsun.

Mehmet Gün

Üyemiz
Adı
Mehmet
Soyadı
Gün
Yüksel BULUT' Alıntı:
Nasılki yaşam Allahın Emriyse Ölümde allahın emridir.Tüm canlılar için bu böyledir.
Hiçbir canlı tek yaşamayı haketmiyor.Yanına uygun bir eş alırsanız sizde mutlu olursunuz kuşunuzda.
Geçmiş olsun.
Malesef  öyle ama insan anıları hatırlayınca kötü oluyor ama şimdi yeni bir dişi alsam ileride onunda acısını yaşıyacağım sonu gelmiyor böyle gidecek bilemiyorum ne yapsam tek olsa depresyona girip hastaanırmı şimdiden bir yalnızlık çöktü hayvana gözü onu arıyor kahroluyorum..

AhmedDemir

Takipçi Üyemiz
Adı
Ahmed
Soyadı
Demir
Gecmis olsun size aliskinsa ilgisi size kayar zamanla unutur aliskin degilse yeni bi es alin ne olursa olsun yalniz kalmasin.

Mehmet Gün

Üyemiz
Adı
Mehmet
Soyadı
Gün
Ahmed DEMİR' Alıntı:
Gecmis olsun size aliskinsa ilgisi size kayar zamanla unutur aliskin degilse yeni bi es alin ne olursa olsun yalniz kalmasin.
aynen dediğiniz gibi oldu ben içine kapanır sandım ama bugün sabahtan beri mutlu mutlu ötüyor çok evcildi zaten ağzımdan elma bile yediriyordum dişiyi alınca ilgisi azalmıştı şimdi yine bana geliyor omzumda geziyor çok şükür sıkıntı yaşamadık yanında birde tek kanarya var ayrı kafeste birlikte cıvıldıyorlar tşk.. pray

Mehmet Gün

Üyemiz
Adı
Mehmet
Soyadı
Gün
bu arada ona yine oyuncak filan almalımıyım ihtiyaç duyarmı ben sık sık ilgileniyorum evde özgür genelde ama lazımsa takayım kafese bişeyler

Naula55

Üyemiz
Adı
Onur
Soyadı
Şah
Arkadaşım ben dişiyi vermek zorunda kaldım yumurtladıktan sonra çok sinirli oldu çünkü erkek bir anda boşluğa düştü üstüne tüy değişimi denk geldi depresyona felan girdi ama ben ilgi gösterdim yanına yeni dişi aldım eskisi gibi olmasa da depresyondan çıktı senin ilgin çok önemli ama