ahmet SEÇKÜN
Üyemiz
ustalar doğada yuvalıkta ölümler muhakkak oluyodur bu kuşlar ne yapıyo o zaman diyeli 5 yavrudan biri öldü ne yapıyolar doğada bilgisi olan varmı
doğadaki kuşlar yılda en fazla iki kuluçka geçiriyor diye biliyorum dolayısıyla atilla beyin dediği çok mantıklıAtilla KARADAĞ' Alıntı:bence yuvanın bir kenarında kurur gider, dişi o kuluçka bitince dışkıları dışarı atıyor, temizliyor, o zaman onu da atar diyorum .
sıddık bey peki doğadaki kuşalra bunu öğreten yok iç güdüsel olarak yapıyo bizim kuşlar niye yapmıyo ayrıca atilla ve halil ibrahim beyin dediği biraz daha mantıklı geliyo lakin o ölen kuş diğerlerine zararı olmuyo mu çünki arkadaşımın bir çiftinin yavrusu yuvada ölmüştü dört yavru vardı hiç bakmazdı yuvalığa ürkmesin diye oda iki gün sonra çok ağır koku gelmeye başladığında anlamış yavru orda ölmüş kurumuş ama o yuvalık ne kadar sağlıklı olur kiSıddık YAMAÇ' Alıntı:doğadaki kuşlar ölen yavruları yuvadan atarlar.Diğer yavrulara hastalık bakteri bulaşmasın ve böcek türeyip diğer yavrulara zarar vermesin diye.Sanırım izlediğim bir belgeselde görmüştüm.
SİZE BİR MİSAL KARGALAR ÖLEN YAVRULARINI AYNI İNSANLAR GİBİ GÖMERLER.SLMAhmet SEÇKİN' Alıntı:sıddık bey peki doğadaki kuşalra bunu öğreten yok iç güdüsel olarak yapıyo bizim kuşlar niye yapmıyo ayrıca atilla ve halil ibrahim beyin dediği biraz daha mantıklı geliyo lakin o ölen kuş diğerlerine zararı olmuyo mu çünki arkadaşımın bir çiftinin yavrusu yuvada ölmüştü dört yavru vardı hiç bakmazdı yuvalığa ürkmesin diye oda iki gün sonra çok ağır koku gelmeye başladığında anlamış yavru orda ölmüş kurumuş ama o yuvalık ne kadar sağlıklı olur ki
+1Sıddık YAMAÇ' Alıntı:doğadaki kuşlar ölen yavruları yuvadan atarlar.Diğer yavrulara hastalık bakteri bulaşmasın ve böcek türeyip diğer yavrulara zarar vermesin diye.Sanırım izlediğim bir belgeselde görmüştüm.
Sıddık YAMAÇ' Alıntı:doğadaki kuşlar ölen yavruları yuvadan atarlar.Diğer yavrulara hastalık bakteri bulaşmasın ve böcek türeyip diğer yavrulara zarar vermesin diye.Sanırım izlediğim bir belgeselde görmüştüm.