doğada muhabbet

ahmet SEÇKÜN

Üyemiz
Adı
ahmet
Soyadı
seçkin
ustalar doğada yuvalıkta ölümler muhakkak oluyodur  bu kuşlar ne yapıyo o zaman diyeli 5 yavrudan biri öldü  ne yapıyolar doğada bilgisi olan varmı

Atilla karadag

Uzman Üyemiz
Adı
atilla
Soyadı
karadağ
bence yuvanın bir kenarında kurur gider, dişi o kuluçka bitince dışkıları dışarı atıyor, temizliyor, o zaman onu da atar diyorum .

PROGRAMCI

Uzman Üyemiz
Adı
HALİL İBRAHİM
Soyadı
ÇABUK
aynen atillanın dediğine katılıyorum yavrular büydükten sonra dişi dışarı atar

yosuncan1

Uzman Üyemiz
Adı
fatih
Soyadı
mansız
Atilla KARADAĞ' Alıntı:
bence yuvanın bir kenarında kurur gider, dişi o kuluçka bitince dışkıları dışarı atıyor, temizliyor, o zaman onu da atar diyorum .
doğadaki kuşlar yılda en fazla iki kuluçka geçiriyor diye biliyorum dolayısıyla atilla beyin dediği çok mantıklı

Sıddık

Uzman Üyemiz
Adı
Sıddık
Soyadı
Yamaç
doğadaki kuşlar ölen yavruları yuvadan atarlar.Diğer yavrulara hastalık bakteri bulaşmasın ve böcek türeyip diğer yavrulara zarar vermesin diye.Sanırım izlediğim bir belgeselde görmüştüm.

ahmet SEÇKÜN

Üyemiz
Adı
ahmet
Soyadı
seçkin
Sıddık YAMAÇ' Alıntı:
doğadaki kuşlar ölen yavruları yuvadan atarlar.Diğer yavrulara hastalık bakteri bulaşmasın ve böcek türeyip diğer yavrulara zarar vermesin diye.Sanırım izlediğim bir belgeselde görmüştüm.
sıddık bey peki doğadaki kuşalra bunu öğreten yok iç güdüsel olarak yapıyo bizim kuşlar niye yapmıyo ayrıca atilla ve halil ibrahim beyin dediği biraz daha mantıklı geliyo lakin o ölen kuş diğerlerine zararı olmuyo mu çünki arkadaşımın bir çiftinin yavrusu yuvada ölmüştü dört yavru vardı hiç bakmazdı yuvalığa ürkmesin diye oda iki gün sonra çok ağır koku gelmeye başladığında anlamış yavru orda ölmüş kurumuş ama o yuvalık ne kadar sağlıklı olur ki

Sıddık

Uzman Üyemiz
Adı
Sıddık
Soyadı
Yamaç
Ahmet SEÇKİN' Alıntı:
sıddık bey peki doğadaki kuşalra bunu öğreten yok iç güdüsel olarak yapıyo bizim kuşlar niye yapmıyo ayrıca atilla ve halil ibrahim beyin dediği biraz daha mantıklı geliyo lakin o ölen kuş diğerlerine zararı olmuyo mu çünki arkadaşımın bir çiftinin yavrusu yuvada ölmüştü dört yavru vardı hiç bakmazdı yuvalığa ürkmesin diye oda iki gün sonra çok ağır koku gelmeye başladığında anlamış yavru orda ölmüş kurumuş ama o yuvalık ne kadar sağlıklı olur ki
SİZE BİR MİSAL KARGALAR ÖLEN YAVRULARINI AYNI İNSANLAR GİBİ GÖMERLER.SLM

kayra

Uzman Üyemiz
Adı
BURAK
Soyadı
SİPAHİ
Sıddık YAMAÇ' Alıntı:
+1

Vedat ŞEN

Uzman Üyemiz
Adı
Vedat
Soyadı
ŞEN
Sıddık YAMAÇ' Alıntı:

dakika06

Uzman Üyemiz
Adı
serkan
Soyadı
sipahi
doğadaki kuşlar bizim evdeki kuşalrımıza hiç benzemiyor arkadaşlar senelik iki sefer yavru veriyor onun için kuşlara bi sıkıntı olmaz birde dışardaki serçeleri örnek alalım o karda o sogukta bi sıkıntı oluyormu çünkü kuşların doğası öyle