Doğadaki Muhabbet Kuşlarına Ait Resimler

• Konbuyu başlatan elaziz2316
  • Başlangıç tarihi

Coşkun Ödemir

Uzman Üyemiz
Çok güzeller. Yalnız üretimhanede yetiştirdiğimiz muhabbetlerle doğadakilerin baya farkı var. Daha göze hoş geldi bana ve daha parlak canlı duruyorlar. Özgürler ve doğanın bir parçası gibi hareket ediyorlar en çokta bunu seviyorum.

E

elaziz2316

Guest
    Gözümüz gönlümüz açılsın diye ekledim. Bence süper ötesi canlılar. İleride bahçeli bir evim olur ise kesinlikle büyük bir salma yapıp (yarısı kapalı yarısı açık) içine koyucam muhabbetleri. Sonra onları seyredecem. Hatta salmanın içine girip onlarla birlikte vakit geçireceğim. Canları istediğinde açık bölüme geçecekler, isterlerse kapalı bölüme. Hatta biraz daha büyüğünü yaparak, alt kısmını toprağa gömerek çim, çiçek, bitki ve hatta bodur fidan bile ekilerek oldukça doğal bir ortam yapılabilir.

forumfrom

Üyemiz
Adı
Mehmet
Soyadı
Kıdır
Çok güzel İsmail. Keşke bizim kuşlarda bu kadar şanslı olabilseydi. Gariplerim güneş bile göremiyor.

seom

Uzman Üyemiz
Adı
Adil & Semih
Soyadı
SABANCI
Coşkun Özdemir' Alıntı:
Çok güzeller. Yalnız üretimhanede yetiştirdiğimiz muhabbetlerle doğadakilerin baya farkı var. Daha göze hoş geldi bana ve daha parlak canlı duruyorlar. Özgürler ve doğanın bir parçası gibi hareket ediyorlar en çokta bunu seviyorum.
+1