DOĞAL ANTİBİYOTİK, VERİM ARTTIRICI VE YAVRULARIN GELİŞİMİ İÇİN BESİNLER

canso

Takipçi Üyemiz
Adı
Cansay
Soyadı
AKKAYA
Salih ÖZDEMİR' Alıntı:
Tam aksine karaciğer üzerinde çok fazla olumlu etkisi bulunmaktadır. Karaciğer enzimlerinde oluşan tahribatı gidermek ve "karaciğer kanseri" tedavilerinde kullanılmaktadır. Ayrıca propolis ekstraktının karaciğer hücrelerinde oluşabilecek yıkımı koruduğu bir çok laborotuvar deneylerinde ve hasta tedavi süreçlerinde aktif olarak kanıtlanmıştır. Kullanılan miktar zaten burada önem arz ediyor. Öneri bölümünde vermiş olduğum dozaj tam randıman verecek miktardadır. Sağlık için vücut yoluyla alınması gereken 22 besini bünyesinde taşıması açısından içinde bulunduğumuz yüzyılda keşfedilen mükemmel doğal ilaç olarak kabul edilen bir ürün olduğunu üstüne basarak belirtmek isterim.
Cevap için teşekkürler.

alisener

Uzman Üyemiz
Adı
ali
Soyadı
sener
Salih ÖZDEMİR' Alıntı:
söylediğim besinler ve ek olarak bir iki tane daha ilave bitkisel katkı ile ( onları paylaşmadım )
yuvadan atlayan yavrum örnek olarak görmenizi istedim.

maşallah aşmıssın sen müdür

kemo35

Uzman Üyemiz
Adı
Kemal
Soyadı
Soylu
Salih hocam paylasim icin tesekkurler. Bahsettiginiz urunlerden spiriluna ve ruseymi bende veriyorum, fakat oranlar farkli. Spirilunayi 1 kg yeme 40gr demisiniz fazla degilmi sizce, 4 gr olmasin! Yanlisim varsa duzeltin. Quikonun spirilunasini kullaniyorum.

ixirseviyo

Uzman Üyemiz
Adı
Salih
Soyadı
ÖZDEMİR
selam kemal abi paylaşımıma ilgin için teşekkür ederim. Spirulina bildiğin üzere kokusu biraz ağır bir ürün fazla kullanıldığında mamada koku değişimine yol açıyor. Sanırım yazınızda hatalı olarak yemde yazmışsınız onu mama varsayaraksak bahsettiğim miktar kuru mama üzerindedir. Nemlendirmeden sonra katacaksanız şayet 10 yemek kaşığına 1 çay kaşığı olarak katılabilir. Quikonun ürünleride gerçekten çok kalitelidir.

kemo35

Uzman Üyemiz
Adı
Kemal
Soyadı
Soylu
Salih ÖZDEMİR' Alıntı:
selam kemal abi paylaşımıma ilgin için teşekkür ederim. Spirulina bildiğin üzere kokusu biraz ağır bir ürün fazla kullanıldığında mamada koku değişimine yol açıyor. Sanırım yazınızda hatalı olarak yemde yazmışsınız onu mama varsayaraksak bahsettiğim miktar kuru mama üzerindedir. Nemlendirmeden sonra katacaksanız şayet 10 yemek kaşığına 1 çay kaşığı olarak katılabilir. Quikonun ürünleride gerçekten çok kalitelidir.
Aynen Salihcim yanlis yazmisim kusura bakma, ben kuru mamaya katiyorum, 1 kg mamaya 4gr katiyordum fakat baktim ishal oldular kestim, bir sure sonra tekrar verdim yine ishal! Su an artik 2gr katiyorum sorun yok. O yuzden sordum kardesim. Spirilunanin faydasi cok bunu biliyorum ama dozaji konusunda 40gr i gorunce sasirdim dogrusu :) o yuzden soray dedim. Simdi daha aciklayici oldu sanki 10 yemek kasigi mamaya 1 cay kasigi makul!

ixirseviyo

Uzman Üyemiz
Adı
Salih
Soyadı
ÖZDEMİR
Kemal abi ben bu ürünü tek başına kullanmadığım için bir sıkıntı yaşamadım verdiğim dozajlarda. Çünkü propolisin bir diğer faydasıda bağırsak enfeksiyonları ve ishale yol açan salmonella ilede mücadele etme özelliği.. İshal sorunu yaşayan arkadaşlarım için önerim spirulinanın kg başına 15 grama düşererek propolisin etkin olduğu bir diğer alan ishal sorununu çözmelerinde fayda sağlayacaklardır. Bahsetmiş olduğum karışımlarda zaten 1.3 kg. civarına ulaşacaksınız.

kotkafa

Site Moderatörü
Yönetici
Adı
Günay
Soyadı
Dönmez
Paylaşım için teşekür ederiz Salih usta, Spirulina yosun tozunu 3 yıldır zaten kullanıyorum...çok faydalı, özellikle yavrularda tüyü gelişimi ve renk parlaklığına faydaları anlatmakla bitmez.

makinetr

Yeni Üyemiz
Adı
mert
Soyadı
tan
:) ben kuşlarıma benim takviyelerden(proein tozu,aminoasit...vs.) katıyorum mamalarına papağan gibi oldular :)

mehtapyılmaz

Uzman Üyemiz
Adı
Mehtap
Soyadı
Yılmaz Maraşlıoğlu
Bunları nereden temin edebiliriz? Kuşlarımın yavru yapmasınıda sağlar mı?

omerkaantekin

Uzman Üyemiz
Adı
Ömer Kaan
Soyadı
TEKİN
Salih abi kuşlara doğal yollarla katkı yapılmasını savunuyor herzaman.  Açıklamalar mükemmel. En yakın zamanda malzemeleri temin etmeye çalışacağım. Eline emeğine sağlık abi

yosuncan1

Uzman Üyemiz
Adı
fatih
Soyadı
mansız
Salih ÖZDEMİR' Alıntı:
söylediğim besinler ve ek olarak bir iki tane daha ilave bitkisel katkı ile ( onları paylaşmadım )
yuvadan atlayan yavrum örnek olarak görmenizi istedim.

salih bey bu söz ettiğimiz diğer iki ürün nedir sakıncası yoksa onlar halkında da bilgi verirseniz . Şimdiden teşekkürler

ixirseviyo

Uzman Üyemiz
Adı
Salih
Soyadı
ÖZDEMİR
Verdiğimiz ilaç antibiyotikler tüm canlılarda olduğu gibi kuşlarımızdada bağırsak mantarını çoğaltır ve mantarlarda her hastalığı tetikler o yüzden propolisi sıvı olarakta temin edip sularına 100 cc iki damla katabilirsiniz.  http://shop.sepenatural.com.tr/urun/propolis-oral-liquid_216.aspx?CatId=132 bu adresten sıvı olarak temin etmeniz mümkün. Diğer iki kullandığım üründen biriside süpürge otu tohumudur.

canan numan

Uzman Üyemiz
Adı
canan
Soyadı
numan
Salih ÖZDEMİR' Alıntı:
Quiko ile Quik aynı marka değilmi? (MAVİŞ Çok güzel MAAŞALLAH)

kemo35

Uzman Üyemiz
Adı
Kemal
Soyadı
Soylu
Quik quikonun cakmasi gibi bisey oluyor :)
Kesinlikle farkli urunler dikkat edin!