seanpoul58
Uzman Üyemiz
Arkadaşlar bi petshop sahibiyle konuşuyordum petshop sahibi erkek mavi dişi yeşil olur bi bakmışın yavru beyaz olabilir şans işi o dedi biri beyaz yavru elde etmek için beyaz dişi alacaktıda bu petshopcunun dedigi dogrumudur
yanlış anlaşılma oldu ben erkek mavi renkse dişide yeşil renkse yavruları anne ve babadan bagımsız olarak farklı bi renk beyaz veya sarı olabilirmi demiştimSatılmış KARTAL' Alıntı:kuşun renginden dolayı cinsiyet belli olmaz cere (yani burun çevresindeki renk) mavi olursa erkektir kahverengi tarzı olursa dişidir kardeşim
olabilir. mesela bende erkek mavi, dişi gök mavi albino yavru alıyordum.Ozan SARIYILDIZ' Alıntı:Arkadaşlar bi petshop sahibiyle konuşuyordum petshop sahibi erkek mavi dişi yeşil olur bi bakmışın yavru beyaz olabilir şans işi o dedi biri beyaz yavru elde etmek için beyaz dişi alacaktıda bu petshopcunun dedigi dogrumudur
Habil TANTA' Alıntı:illa anne babaya benzer yavru çıkmaz farklı tür renkler içeren yavrularda çıkabilir.
Habil TANTA' Alıntı:illa anne babaya benzer yavru çıkmaz farklı tür renkler içeren yavrularda çıkabilir.