DÖRDÜZLER YUVADAN ATLADILAR MAŞALLAH(HALİL İBRAHİM ÇABUK)

yosuncan1

Uzman Üyemiz
Adı
fatih
Soyadı
mansız
Mutlu ERTUĞRUL' Alıntı:
BUNLARDA ANNE VE BABALARI 3 AYLIKKEN YUMURTLAMIŞTILAR ŞUAN 4,5 AYLIKLAR[/b]

Halil İbrahim kardeşim.Öncelikle Allah nazarlar dan saklasın da bu kadar detaya bence girme olan var olmayan var.Nazara getirirsin kuşları mazallah...MAŞALLAH
Allah nazardan korusun .İbrahim Hocanın kuşlarına özel. :)

Nazar Duası Arapça Ve Açıklaması ile

وَإِن يَكَادُ الَّذِينَ كَفَرُوا لَيُزْلِقُونَكَ بِأَبْصَارِهِمْ لَمَّا سَمِعُوا الذِّكْرَ وَيَقُولُونَ إِنَّهُ لَمَجْنُونٌ
Ve in yekâdullezîne keferû le yuzlikûneke bi ebsârihim lemmâ semîûz zikra ve yekûlûne innehu le mecnûn(mecnûnun).
Ve inkâr edenler, zikri (Kur'ân'ı) işittikleri zaman gerçekten seni, neredeyse gözleri ile devirirler. Ve: “Muhakkak ki o, gerçekten mecnundur (delidir).” derler.

.

PROGRAMCI

Uzman Üyemiz
Adı
HALİL İBRAHİM
Soyadı
ÇABUK
Mutlu ERTUĞRUL' Alıntı:
BUNLARDA ANNE VE BABALARI 3 AYLIKKEN YUMURTLAMIŞTILAR ŞUAN 4,5 AYLIKLAR[/b]

Halil İbrahim kardeşim.Öncelikle Allah nazarlar dan saklasın da bu kadar detaya bence girme olan var olmayan var.Nazara getirirsin kuşları mazallah...MAŞALLAH
katılıyorum kardeşim teşekkürler

PROGRAMCI

Uzman Üyemiz
Adı
HALİL İBRAHİM
Soyadı
ÇABUK
Fatih MANSIZ' Alıntı:
Allah nazardan korusun .İbrahim Hocanın kuşlarına özel. :)

Nazar Duası Arapça Ve Açıklaması ile

وَإِن يَكَادُ الَّذِينَ كَفَرُوا لَيُزْلِقُونَكَ بِأَبْصَارِهِمْ لَمَّا سَمِعُوا الذِّكْرَ وَيَقُولُونَ إِنَّهُ لَمَجْنُونٌ
Ve in yekâdullezîne keferû le yuzlikûneke bi ebsârihim lemmâ semîûz zikra ve yekûlûne innehu le mecnûn(mecnûnun).
Ve inkâr edenler, zikri (Kur'ân'ı) işittikleri zaman gerçekten seni, neredeyse gözleri ile devirirler. Ve: “Muhakkak ki o, gerçekten mecnundur (delidir).” derler.

.
ALLAH RAZI OLSUN HOCAM BAŞTACISIN

64bit

Uzman Üyemiz
Adı
Tugay
Soyadı
Dereli
Maşallah abi ne aceleleri varmış hemen 3 aylıkken girişmişler işe :D :D Şaka bi yana maşallah abi çok güzel kuşlar :)

PROGRAMCI

Uzman Üyemiz
Adı
HALİL İBRAHİM
Soyadı
ÇABUK
Tugay DERELİ' Alıntı:
Maşallah abi ne aceleleri varmış hemen 3 aylıkken girişmişler işe :D :D Şaka bi yana maşallah abi çok güzel kuşlar :)
bende anlamadım valla salmada eş tuttular baktım çiftleşiyorlar bende kafese aldım gerisi ortada zaten bütün arkadaşlara iyi dilekleri içn canı gönülden teşekkür ederim