Dükkan arayışı

ayhandulgar

Takipçi Üyemiz
Adı
Ayhan
Soyadı
Dülgar
Herkese selamlar bugün itibariyle evimizde beslediğimiz kuşlarımız için dükkan arayışına girdik. Arkadaşımla beraber gönlümüzce bir dükkan bulup küçük bir üretimhaneye çevircez inşallah dualarınızı eksik etmeyin lütfen...

sezgin

Uzman Üyemiz
Adı
Sezgin
Soyadı
Anıl
Hayırlı olsun Allah gönlünüze göre versin İnşallah yakın zamanda istediğiniz mekanı bulursunuz

ayhandulgar

Takipçi Üyemiz
Adı
Ayhan
Soyadı
Dülgar
iyi dilekleriniz için teşekkürler inşallah akşama iyi haberlerle geri dönecem dolaşmaya başlıyorum şimdi

ERGÜNAHSAP

Uzman Üyemiz
Adı
Şahin
Soyadı
GÜNGÖR
Herşey gönlünce olur inşaallah Ayhan

habiltanta

Uzman Üyemiz
Adı
Habil
Soyadı
TANTA
Allah utandırmasın sık eleyip ince dokuyun dükkan işinde. 10 kez düşünün bir kez karar verin. Hayvanların ortamı çok iyi olmalı bu noktada. rutubet nem ısı hava ışık vs vs gibi etkenler

saheser4545

Üyemiz
Adı
ibrahim
Soyadı
senlik
hakkınızda hayırlısı olsun inşallah istediğiniz gibi bir dükkan bulursunuz

ayhandulgar

Takipçi Üyemiz
Adı
Ayhan
Soyadı
Dülgar
Abi bu nedir 6-7 metrekare yerlere 300-500 kira istiyorlar insanlarda utanma kalmamış. Ben 75 metrekare dairemi 350 ye kiraya veriyorum.

durduacar

Uzman Üyemiz
Adı
Durdu
Soyadı
Acar
Ayhan DÜLGAR' Alıntı:
Abi bu nedir 6-7 metrekare yerlere 300-500 kira istiyorlar insanlarda utanma kalmamış. Ben 75 metrekare dairemi 350 ye kiraya veriyorum.
Size tavsiyem bulabilirseniz eski bir daire-müstakil ev bulun hem oda  oda ayırma şansınız bulunur hemde elektrik su vb. konularda rahat edersiniz. Dükkan kiraları maalesef çok yüksek. Ben şahsen 300-350 tl bir dükkana kira vereceğimi 5-6 bin verir garaj tarzı havadar bi yer satın alırım. Kiracı olmak çok zor...