DÜKKAN DA ÜRETİM YAPANLAR

mumit

Takipçi Üyemiz
Arkadaşlar;
kuş üretimi yaptığım dükkandan taşımak zorundayım(yeni bina yapmak üzere yıkılacak) 1 temmuz a kadar süre verdi. dükkan aradım birkaç dükkan buldum dükkan hemen üstü daire olana denk geldi.
Tavanda izolasyonu olmayan üretim yapan arkadaşlar  kuş sesleri hemen üstünüzdeki daire ye ses geçiyor mu kaç kuşunuz var. Benim yaklaşık 600 e yakın kuşum var
yan duvarların arkasında dükkan olduğu için önemli değil....
bazen sabah 6 ta kümese giriyorum. üstümüzdeki daire için endişeliyim.

Zaman ayırıp cevap verecek arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim...

rabbani

Uzman Üyemiz
Adı
ÜNAL
Soyadı
YILMAZ
üstad  ilerde üst kattakiler seside  kokuyu sana  söyleyip bir daha sıkıntı yaşamayasın yer arama işi mümkün mertebe  üstde konut olmayan yerleri secmeni tavsiye ederim  en ufak şikayetde bu işi bırakman söz konusuki devlete elini verirsen kolunu alamazsın bunları göz önünde bulundur öyle yer tut derim bunlar benim görüşüm  dost acı söyler her ihtimali göz önünde bulundur.

AhmetBozkurt

Yeni Üyemiz
Adı
Ahmet
Soyadı
Bozkurt
Hayırlı üretimler :
Bizde dükkanda üretim yapıyoruz.
üst katımızda ev sakinleri oturuyor herhangibir sikayet almadık 70 takım kuş var.

aslında mütahite sormak lazım :) malzemeden çalmışmı çalmamışmı ses konusunda

tavana dış cephe kaplama yapabilirsin ses geçirmesi diye bilgiğim kadarıyla m2 7 tl olması gerek o malzemenin.

Sercan Topcu

Uzman Üyemiz
Adı
Sercan
Soyadı
Topcu
Birazda üst kattaki kişi ile alakalı bir durum.Yalıtım yaptığınızı düşünelim sonuç olarak %100 bir yalıtım olmayacak 600 kuş var demişsiniz. 300 TK kuş yapar ve oldukça gürültü çıkarabilirler.Bende 6 tk var ve bazı zamanlar hele ki sabahları çıldırıyorlar.Allahtan sıkıntı yaratacak bir yer değil yerim.Belediyeye şikayet durumunda çok uğraşabilirsiniz...

ismail yüce

Uzman Üyemiz
Adı
T C İsmail
Soyadı
YÜCE
200 takıma yakın kuş var ,iki katlı, herhangi bir şikayet yok üsttekileri tanımam bile...Ondan önemlisi dükkan sahibi ile araları sıcak tutmak lazım...Benimki o kadar sıcakki gelmeden önce beni arar evde ne var ne yok aşağı indirir bizde afiyetle yeriz... ;) :Adam dükkanın önünde kuş uçutmuyor yani anlayacağın asayiş berkemal..Hatta geçen dükkanın önüne arabalar park etmesin sadece ''ismail''park etsin diye beton bile döktürdü...(memleketimden insan manzaraları :D)Dükkan tutmadan önce etrafı bir kol açan et ondan sonra bismillah de derim..

erhankiret

Uzman Üyemiz
Adı
erhan
Soyadı
kiret
yuhh 600-700 o ne bee kiramı o dükkanın satış değerimi :D
bayağı kazıkmış ayda 100 kuş satman lazım nerdeyse...müstakil evde oturmak gibisi yok bide arkada bahçen olucak yapcan oraya bi kulube gibi o da ohh ne kira derdi var ne hırsızlık olayları kafan rahat...ama tabi böyle bir ortamı yaratmak da zor...
allah yardımcınız olsun mehmet bey zor iş insanlarla uğraşmak üst kattaki kişi ile bi konuşun bence şikayetci olmaması açısından.belki ayda 50-100 bi sakal atarsan biz hiç rahatsız olmayız da diyebilir :)

efekan_altun

Uzman Üyemiz
Adı
rasim efekan
Soyadı
altun
Ünal YILMAZ' Alıntı:
üstad  ilerde üst kattakiler seside  kokuyu sana  söyleyip bir daha sıkıntı yaşamayasın yer arama işi mümkün mertebe  üstde konut olmayan yerleri secmeni tavsiye ederim  en ufak şikayetde bu işi bırakman söz konusuki devlete elini verirsen kolunu alamazsın bunları göz önünde bulundur öyle yer tut derim bunlar benim görüşüm  dost acı söyler her ihtimali göz önünde bulundur.

Enver.Ergin

Uzman Üyemiz
Adı
Enver
Soyadı
ERGIN
Ahmet BOZKURT' Alıntı:
Hayırlı üretimler :
Bizde dükkanda üretim yapıyoruz.
üst katımızda ev sakinleri oturuyor herhangibir sikayet almadık 70 takım kuş var.

aslında mütahite sormak lazım :) malzemeden çalmışmı çalmamışmı ses konusunda

tavana dış cephe kaplama yapabilirsin ses geçirmesi diye bilgiğim kadarıyla m2 7 tl olması gerek o malzemenin.
Mehmet bey , Ahmet beyinde dediği gibi tavana bi yalıtımda siz kurarsanız daha garanti olur işiniz.Bana göre en ucuz ve işe yarar bi yalıtımda strafor + yumurta kutusudur. stroforların üzerine yumurta kutularını yapıştıracaksınız. Ses konusunda baya bi etkili diye biliyorum. Bende bu aralar dükkan arıyorum kuşlarım çoğalmaya başladı maş. Oturduğum ev site olduğu için ve kirada olduğum için evdekiler artık götür kuşları sat ver birine vs. vs. demeye başladı. eğer ki sizin gibi üstte daire olursa bu çözümü yapacağım bende. İnşallah herşeye rağmen hiç sorun yaşamassınız. İyi akşamlar.

devran58

Uzman Üyemiz
Adı
AYHAN
Soyadı
YILDIRIM
KESİNLİKLE ÜST KATTAKİLER RAHATSIZ OLUR 300 TAKIM HİÇ O İŞE GİRMEYİN BAŞINIZ AĞRIR KARDEŞİM...

mumit

Takipçi Üyemiz
KOKU VS. PROBLEM DEĞİL KÜMESİMDE HİÇ DENECEK KADAR KOKU YOKTUR ŞİMDİYE KADAR KIZIM 4-5 AYLIK BEBEK İKEN ŞUAN 3 YAŞINDA KÜMESE DEVAMLI GETİRİYORUM. FACEDEKİ RESİMDEN GÖREBİLİRSİNİZ.

ARKADAŞLAR BEN FİKİR VE TAVSİYE İSTEMİYORUM.

ŞUAN DÜKKAN DA ÜRETİM YAPAN ARKADAŞLARA SESLENDİM. DAİRENİN İÇİNE SES GİDİYOR MU SES İÇİN DAİRENİN İÇİNE GİREN VEYA  EV SAHİBİ NE DİYOR ONU BİLMEK İSTEDİM.