Ebeveynleri tarafından beslenmeyen Yavru MuhabbetKuşları

kervanser

Sayfa Yöneticisi
Yönetici
Web sitesi
www.muhabbetkusuureticileri.org
Adı
Selahattin
Soyadı
GÜÇLÜ
mehmet bir arkadaşımdan almıştım versele laga marka 1 kg toz halinde sulandırıp yavrulara veriyorsun tam boza kıvamına geliyor bende çok az kaldı bulsam alacam gene bulursam sanada alırım

ERGÜNAHSAP

Uzman Üyemiz
Adı
Şahin
Soyadı
GÜNGÖR
Quiko marka yavru besleme maması kullanıyorum. Toz halinde ılık suyla karıştırıp Yavru besleme aparatı ile yavrulara veriyorum

E

elaziz2316

Guest
    1. videoya hayran kaldım. Anlatsalar "hadi be" derdim. Gerçekten süper. Yılmaz bey paylaşım için teşekkürler.

erkut_5

Yeni Üyemiz
Adı
Erkut
Soyadı
Aktaş
MEHMET KOÇ' Alıntı:
1. resimdeki plastik alete nereden temin edebiliriz. ayrıntılı bilgi verebilirmisiniz.
  Biraz geç bir yardım olacak; ama konuyu benim gibi yeni okuyan arkadaşlara yardımcı olması açısından eklemek istedim. Plastik alet diye bahsettiğiniz şeyin adı plastik damlalık. Laboratuvar malzemesi satan yerlerde, medikalcilerde kolaylıkla bulabilirsiniz. Adetine göre tanesi, 5-25 kuruştan temin edebilirsiniz. Ben 100 lü paketi 10 liraya alıyorum. 

Yahya SAYIN

Uzman Üyemiz
Adı
Yahya
Soyadı
SAYIN
erkut_5' Alıntı:
  Biraz geç bir yardım olacak; ama konuyu benim gibi yeni okuyan arkadaşlara yardımcı olması açısından eklemek istedim. Plastik alet diye bahsettiğiniz şeyin adı plastik damlalık. Laboratuvar malzemesi satan yerlerde, medikalcilerde kolaylıkla bulabilirsiniz. Adetine göre tanesi, 5-25 kuruştan temin edebilirsiniz. Ben 100 lü paketi 10 liraya alıyorum.

Geçde olsa güzel bir paylaşım, her ilde medikalcı olduguna göre kimse zorluk çekmeden bulabilir...

mustafa buruk

Üyemiz
Adı
mustafa
Soyadı
buruk
Arkadaşlar 1. videodaki aparat damlalıktır.Eczanelerde sağlık ocaklarında kimya laboratuvarlarında bolca bulunur yolunuzun üstünde böyle bir yer varsa girip isteyebilirsiniz.Poliklinik önünden geçerken hemşireye damlalık verbilirmisiniz deyin garanti verir.Kuşlara mama vericem diye isteyin çok ucuz bişe zaten.

sezgin

Uzman Üyemiz
Adı
Sezgin
Soyadı
Anıl
Selahattin abinin feshanedeki yarışmada verdiği birsürü hediye arasında damlalıkta vardı damlalık konusu geçinçe aklıma geldi Selahattin abimiz herşeyimizi düşünüyor eksik olmasın

Selahattin Abi Sen Bizim Herşeyimizsin  alkisd alkisd