asersoz
Uzman Üyemiz
ustam cok tşk ederim
Şahin GÜNGÖR' Alıntı:Paylaşımınız için teşekkürler
buyur burdan yaksonkulvet' Alıntı:yeni bir üyeyim,veteriner hekim olmam yanında muhabbet kuşları ve papağanlar özel ilgi alanıma girmektedir.fakat bu sitede gördüklerim maalesef beni dehşete düşürdü,yalan yanlış ilaç tavsiyeleri,ne olduğunu bilmeyen insanların teşhis ve tedavi seçenekleri,dahada beteri ilaç satmaya izniolmayan ,insanların reçeteli ilaçları açık seçik internet üzerinden satmaya çalışmaları,beni çok üzdü.arkadaslar ilaçlar sadece yetkili kurumlarca satılır,bu kurumlar veteriner hekim klinikleri ve eczanelerdir.internet üzerinden ilaç satışı yasaktır.(insan hayvan farketmez.)ilaç satışı sadece satış izni bulunan yerler tarafından yapılmalıdır.izni olsa bile reklam vasıtasıyla satış yasaktır.lütfen bu ilaç reklamlarının kaldırılmasını sağlayalım,yoksa bazı merciilere bildirmek zorunda kalacağım.herkese iyi günler dilerim...
Söylediklerinin doğruluk payı olabilir ancak unutmamalı ki hayvanlar için parasız sağlık hizmeti verilmiş olunsaydı bu ülkede belkide bu sitede bu tedavi yöntemleriyle karşılaşmazdın. Ne zaman hasta, tedaviye muhtaç hayvanları ücretsiz tedavi yaparsınız o zaman burda kimse de hekimlik taslamaz. Bu siteyi araştırmış olsaydınız dikkatlice kimlerin ne hastalıkları kurtardıklarına şahit olurdunuz. Unutmadan söyleyim veteriner arkadaşlar bile bu konuda bir çok eksikliklerini bu sitede tamamlıyorlar. Şikayet konusuna da gelince memleket ispiyoncu dolmuş zatensonkulvet' Alıntı:yeni bir üyeyim,veteriner hekim olmam yanında muhabbet kuşları ve papağanlar özel ilgi alanıma girmektedir.fakat bu sitede gördüklerim maalesef beni dehşete düşürdü,yalan yanlış ilaç tavsiyeleri,ne olduğunu bilmeyen insanların teşhis ve tedavi seçenekleri,dahada beteri ilaç satmaya izniolmayan ,insanların reçeteli ilaçları açık seçik internet üzerinden satmaya çalışmaları,beni çok üzdü.arkadaslar ilaçlar sadece yetkili kurumlarca satılır,bu kurumlar veteriner hekim klinikleri ve eczanelerdir.internet üzerinden ilaç satışı yasaktır.(insan hayvan farketmez.)ilaç satışı sadece satış izni bulunan yerler tarafından yapılmalıdır.izni olsa bile reklam vasıtasıyla satış yasaktır.lütfen bu ilaç reklamlarının kaldırılmasını sağlayalım,yoksa bazı merciilere bildirmek zorunda kalacağım.herkese iyi günler dilerim...
evet ilaçlar reçeteyle satılsın...sonkulvet' Alıntı:yeni bir üyeyim,veteriner hekim olmam yanında muhabbet kuşları ve papağanlar özel ilgi alanıma girmektedir.fakat bu sitede gördüklerim maalesef beni dehşete düşürdü,yalan yanlış ilaç tavsiyeleri,ne olduğunu bilmeyen insanların teşhis ve tedavi seçenekleri,dahada beteri ilaç satmaya izniolmayan ,insanların reçeteli ilaçları açık seçik internet üzerinden satmaya çalışmaları,beni çok üzdü.arkadaslar ilaçlar sadece yetkili kurumlarca satılır,bu kurumlar veteriner hekim klinikleri ve eczanelerdir.internet üzerinden ilaç satışı yasaktır.(insan hayvan farketmez.)ilaç satışı sadece satış izni bulunan yerler tarafından yapılmalıdır.izni olsa bile reklam vasıtasıyla satış yasaktır.lütfen bu ilaç reklamlarının kaldırılmasını sağlayalım,yoksa bazı merciilere bildirmek zorunda kalacağım.herkese iyi günler dilerim...
Soner DURMUŞ' Alıntı:Söylediklerinin doğruluk payı olabilir ancak unutmamalı ki hayvanlar için parasız sağlık hizmeti verilmiş olunsaydı bu ülkede belkide bu sitede bu tedavi yöntemleriyle karşılaşmazdın. Ne zaman hasta, tedaviye muhtaç hayvanları ücretsiz tedavi yaparsınız o zaman burda kimse de hekimlik taslamaz. Bu siteyi araştırmış olsaydınız dikkatlice kimlerin ne hastalıkları kurtardıklarına şahit olurdunuz. Unutmadan söyleyim veteriner arkadaşlar bile bu konuda bir çok eksikliklerini bu sitede tamamlıyorlar. Şikayet konusuna da gelince memleket ispiyoncu dolmuş zaten
-sigara içiliyormuş
-içki içiliyormuş
-kızlı erkekli kalıyormuş
-doktor bakmıyormuş
-üst komşum şuymuş buymuş
diyen milletime
. Sende lütfen eksik kalma !