Ecza dolabında bulunması gerekenler

vky88

Takipçi Üyemiz
Adı
Volkan Kemal
Soyadı
YALAV
Ecza dolabında bulunsun ama kullanmaya gerek kalmasın inş .  :D

alikemal

Yeni Üyemiz
Adı
Ali Kemal
Soyadı
KAYACAN
Selahattin Ustam, Sağ Olasın.. Dediğin gibi hepsi gerekli..

Furkan TEKÜN

Yeni Üyemiz
Adı
Furkan
Soyadı
Tekin
Ben hayla şu ampul'deyim hangi tür ampul nerde satılır istanbulda onu bi bulsam confusedtw 8)

Mehmet DEMÜRBÜLEK

Uzman Üyemiz
Adı
Mehmet
Soyadı
DEMİRBİLEK
ustalarım ben şunu sormak istiyorum bemin muhabbet kuşumun birinde bir durgunluk var hayvan fazla hareketli değil tüy değişiminde ama karnının altına bakıyorum zayıflama yok ishal yok gibi ben bu kuşa biteral vermeye başladım iki gündür veriyorum bu kuşa vitaminde vermek istiyorum ve kümeste genel amaçlı kullanmak için hangi vitamini tavsiye edersiniz vitaform iyi gelirmi ve bu kuş il dışından geldi salma kafes içerisinde sizce bu durgunluğu nedendir geleli 15 den fazla oldu hangi vitamini vereyim ve ne yapayım bu kuşa.

sonkulvet

Yeni Üyemiz
Adı
mehmet ali
Soyadı
sonkul
yeni bir üyeyim,veteriner hekim olmam yanında muhabbet kuşları ve papağanlar özel ilgi alanıma girmektedir.fakat bu sitede gördüklerim maalesef beni dehşete düşürdü,yalan yanlış ilaç tavsiyeleri,ne olduğunu bilmeyen insanların teşhis ve tedavi seçenekleri,dahada beteri ilaç satmaya izniolmayan ,insanların reçeteli ilaçları açık seçik internet üzerinden satmaya çalışmaları,beni çok üzdü.arkadaslar ilaçlar sadece yetkili kurumlarca satılır,bu kurumlar veteriner hekim klinikleri ve eczanelerdir.internet üzerinden ilaç satışı yasaktır.(insan hayvan farketmez.)ilaç satışı sadece satış izni bulunan yerler tarafından yapılmalıdır.izni olsa bile reklam vasıtasıyla satış yasaktır.lütfen bu ilaç reklamlarının kaldırılmasını sağlayalım,yoksa bazı merciilere bildirmek zorunda kalacağım.herkese iyi günler dilerim...

alibeyk

Uzman Üyemiz
Adı
mert
Soyadı
aydın
sonkulvet' Alıntı:
yeni bir üyeyim,veteriner hekim olmam yanında muhabbet kuşları ve papağanlar özel ilgi alanıma girmektedir.fakat bu sitede gördüklerim maalesef beni dehşete düşürdü,yalan yanlış ilaç tavsiyeleri,ne olduğunu bilmeyen insanların teşhis ve tedavi seçenekleri,dahada beteri ilaç satmaya izniolmayan ,insanların reçeteli ilaçları açık seçik internet üzerinden satmaya çalışmaları,beni çok üzdü.arkadaslar ilaçlar sadece yetkili kurumlarca satılır,bu kurumlar veteriner hekim klinikleri ve eczanelerdir.internet üzerinden ilaç satışı yasaktır.(insan hayvan farketmez.)ilaç satışı sadece satış izni bulunan yerler tarafından yapılmalıdır.izni olsa bile reklam vasıtasıyla satış yasaktır.lütfen bu ilaç reklamlarının kaldırılmasını sağlayalım,yoksa bazı merciilere bildirmek zorunda kalacağım.herkese iyi günler dilerim...
buyur burdan yak
sonkulvet öncce bi kendini tanıt
nerede veterinersin?
isim  soy isim ile üye ol
zaten bende nikimi son destan yapacaktım!!
ayrıca istediğin yere bildir, keyif senin hemşerim.

sonerkp

Uzman Üyemiz
Adı
Soner
Soyadı
DURMUŞ
sonkulvet' Alıntı:
Söylediklerinin doğruluk payı olabilir ancak unutmamalı ki hayvanlar için parasız sağlık hizmeti verilmiş olunsaydı bu ülkede belkide bu sitede bu tedavi yöntemleriyle karşılaşmazdın. Ne zaman hasta, tedaviye muhtaç hayvanları ücretsiz tedavi yaparsınız o zaman burda kimse de hekimlik taslamaz. Bu siteyi araştırmış olsaydınız dikkatlice kimlerin ne hastalıkları kurtardıklarına şahit olurdunuz. Unutmadan söyleyim veteriner arkadaşlar bile bu konuda bir çok eksikliklerini bu sitede tamamlıyorlar. Şikayet konusuna da gelince memleket ispiyoncu dolmuş zaten
-sigara içiliyormuş
-içki içiliyormuş
-kızlı erkekli kalıyormuş
-doktor bakmıyormuş
-üst komşum şuymuş buymuş
diyen milletime
. Sende lütfen eksik kalma !

hamza kkuş

Takipçi Üyemiz
Adı
hamza
Soyadı
karakuş
sonkulvet' Alıntı:
evet ilaçlar reçeteyle satılsın...
hadi bana kanatlılar hakkında uzman bir veteriner söyleyin...  ve reçete yazsın..
veterinerler hep büyük baş ve küçük baş hayvanla uğraşıyorlar..para onda

kanatlılara bakan yok ......ver bir antibiyotik ver bir vitamin  hadi ölürse ölür sonuçta bir kuş mantığı var bence..

saygılar

devran58

Uzman Üyemiz
Adı
AYHAN
Soyadı
YILDIRIM
Soner DURMUŞ' Alıntı:
Söylediklerinin doğruluk payı olabilir ancak unutmamalı ki hayvanlar için parasız sağlık hizmeti verilmiş olunsaydı bu ülkede belkide bu sitede bu tedavi yöntemleriyle karşılaşmazdın. Ne zaman hasta, tedaviye muhtaç hayvanları ücretsiz tedavi yaparsınız o zaman burda kimse de hekimlik taslamaz. Bu siteyi araştırmış olsaydınız dikkatlice kimlerin ne hastalıkları kurtardıklarına şahit olurdunuz. Unutmadan söyleyim veteriner arkadaşlar bile bu konuda bir çok eksikliklerini bu sitede tamamlıyorlar. Şikayet konusuna da gelince memleket ispiyoncu dolmuş zaten
-sigara içiliyormuş
-içki içiliyormuş
-kızlı erkekli kalıyormuş
-doktor bakmıyormuş
-üst komşum şuymuş buymuş
diyen milletime
. Sende lütfen eksik kalma !

ANLADINMI DOSTUM..... SONER BEY KONUYU ÖZETLEMİŞ SENDE EKSİK KALMA... thumbsupbo thumbsupbo thumbsupbo thumbsupbo thumbsupbo thumbsupbo