EFTAL CİNKILIÇ NERELERDESİN MERAKTA KALDIK

kemal akbulut

Uzman Üyemiz
Web sitesi
ww.muhabbetkusuureticileri.com
Adı
Kemal
Soyadı
Akbulut
9 şubat saat 13'de  Kulak zarı ve Burun ameliyatı oluyorum. İki ameliyat birden yani.
Sorunsuz bir şekilde atlatırım inş. Sizlerden isteğim konuyu okurken benim için iyi dileklerinizi eksik etmemeniz,inanıyorumki bu sayede sıkıntı çekmeyeceğim.
Buradaki herkezi çok seviyor ve sayıyorum bizler çok özel insanlarız çünkü biz Muhabbetkuşu severleriz
Ameliyattan sonra geçmiş olsun telefonlarınıza bakamayabilirim kulak zarı ameliyatından sonra konuşmamam gerekiyor,Fakat telefonda mesajlarınızı okur ve teşekkürlerimi yazmayı ihmal etmem.
Şimdiden bütün güzel dilekleriniz ve dualarınız için çok ama çok çok teşekkür ederim

Sağlıcakla kalın,Allaha emanet olun inş..
KARDEŞ ÖZLETTİN KENDİNİ NASILSIN BİZLERİ HABERDAR ET SENİ SEVİYORUZ SLM

efdal

Uzman Üyemiz
Adı
EfdaL
Soyadı
ÇİNKILIÇ
Kemal abi beni gerçekten çok mutlu ediyorsun senin yerin bende baya bi farklı artık.
Herkeze çok teşekkür ederim fakat burun ameliyatını doktorum iptal etti şimdilik kulak zarı yapalım dedi ve tam 17 gün oldu şuanda sağlık durumum gayet iyi fakat ameliyatın başarılı olup olmadıgı  ameliyattan 45 gün sonra belli oluyormuş yani şuanda kendime dikkat etmeye çalışarak beklemedeyim inş  başarılı olmuştur.
Güzel dilekleriniz için hepinize teşekkür ederim ALLAH razı olsun herkezden.
Selamlar

kemal akbulut

Uzman Üyemiz
Web sitesi
ww.muhabbetkusuureticileri.com
Adı
Kemal
Soyadı
Akbulut
KARDEŞİM ÇOK SEVİNDİK BERUNDANDA KORKMA SİVİLCE SIKAR GİBİ İYİ ADAMIN İŞİ İYİ GİDER SENİ SEVİYOR VE AİLENE SENİN GİBİ EVLAT YETİŞTİRDİĞİ İÇİNSE ŞÜKRANLARAMI SUNUYOR  ARZULAR ŞELALE DİYORUM GÜZEL PAYLAŞIMLARINLA SLM

PROGRAMCI

Uzman Üyemiz
Adı
HALİL İBRAHİM
Soyadı
ÇABUK
inşallah en kısa sürede sağlığına kavuşursun kardşeim