ELDE YAVRU BESLEME(VİDEO)

BORABAY

Uzman Üyemiz
Adı
BORA
Soyadı
DERİCİ
Andulky  şırıngaya takılan serum lastigine veya ucu topuzlu özel ignelerle kursaga inmeye gerek yok arkadaşlar.bir kaç video daha var daha sonra paylaşırım.

seom

Uzman Üyemiz
Adı
Adil & Semih
Soyadı
SABANCI
Paylaşım için teşekkürler.

forumfrom

Üyemiz
Adı
Mehmet
Soyadı
Kıdır
Ne kadar yavru denedim bu kadar iştahlı olanı görmedim, ne kadar aç olursa olsun. Bu işin sırrı nedir arkadaş.

akin3734

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.yavrumuhabbet.com
Adı
Akın
Soyadı
AKIN
MEHMET KIDIR' Alıntı:
Ne kadar yavru denedim bu kadar iştahlı olanı görmedim, ne kadar aç olursa olsun. Bu işin sırrı nedir arkadaş.
mehmet hocam. işin sırrı herzamanki gibi sabır. ama önemli olan bir hususta fazla gecikmemeli. bende besledim hemde 2 tane. annenin bakmadığını yada zayıf kalacağını farkettiğim yavruyu besledim. ilk başta ürküyorlar, onun için ağzının kenarından damlatılarak verdim. 2. gün okadar zor olmuyor. 3. gün artık balıklarda olduğu gibi sen onlara yaklaşır yaklaşmaz mama istercesine videodaki gibi sesleniyorlar...

forumfrom

Üyemiz
Adı
Mehmet
Soyadı
Kıdır
Bende ağzının kenarına damlatıyorum ilk gün. 2. gün açmıyor bile. 3 günde açtıramıyorum ağzını. akşamına mefta. Ne yaptıysam olmadı.

E

elaziz2316

Guest
    Mehmet, mamanın tadından olabilir mi? Başka bişi aklıma gelmiyor.  :-[

forumfrom

Üyemiz
Adı
Mehmet
Soyadı
Kıdır
İsmail yumurtanın sarısını suyla eziyorum. Sıvı hale getiriyorum. Başka bir şey katmıyorum.

akin3734

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.yavrumuhabbet.com
Adı
Akın
Soyadı
AKIN
Ben mama bulamamıştım. Selahattin abiye başvurdum. Sağolsun ilgilendi bir kaç yer söyle sonrasındada cicibebe bisküvisini söyledi. onun tarifiyle boza kıvamındaydı. içeriğine baktığımda baya besin değeri yüksek besleyici birşey dedim. Denedim ve sonucu yayınlamıştım. şimdi ikiside yaşıyor.

http://www.izlesene.com/video/yavru-muhabbet-kusu-besleme/3092953

Dağhan

Takipçi Üyemiz
Adı
Dağhan
RIZA ÖZDEMİR' Alıntı:
şırınga içine yumurta sarısından başka ne katılıyor...???
Bende merak ediyorum  o değilde benim bu kusları erken yuvadan aldım yem flan kırıyorlar bütün vucut tüylerini tamamladılar yem de kırıyorlar şuan anneden de büyükler ama hala anne kusmadan yemlenmiyorlar ne yapıcam bilmiyorum