karahanuzun
Uzman Üyemiz
JUMBO SHOW JUMBO YADA DİĞER TÜRLERİ ALMAK İSTEYEN ARKADAŞLARA BEN GÖNÜLLÜ OLARAK YARDIMCI OLACAĞIM SÖZ İSTEDİĞİNİZ TÜRÜN ÜRETİCİSİNİ BİZZAT BULUP SİZİ ONA YÖNLENDİRECEĞİM.... VE MERT HOCAM VE DİĞER ÜRETİCİLER HAKLI HİÇ BİR ÜRETİCİ AMAN BENİM KUŞU AL ALIRMISIN DEMEZ DİYEMEZ BUNA KARŞI ÇIKANA BENDE KIZARIM....
NASIL PAZARDAN BİR ÜRÜN ALMAYA GİDEBİLİYORSANIZ SATIŞ KISMINDAN DA BİR ZAHMET ARAYIN TELEFON AÇIN BİLGİ ALIN HEPSİ BU MERAKE ETMEYİN ELİNDE YOKSA BİRİLERİNE YÖNLENDİRİRLER SİZİ OLMADI BANA ÖZELDEN MESAJ ATIN BENDE İSTANBULDAN BAKAYIM YETERKİ GEREKSİZ POLEMİKLERE GİRMEYİNİZ ÇÜNKÜ SAYGI DUVARINI AŞILANACAĞINI GÖRÜYORUM......
NASIL PAZARDAN BİR ÜRÜN ALMAYA GİDEBİLİYORSANIZ SATIŞ KISMINDAN DA BİR ZAHMET ARAYIN TELEFON AÇIN BİLGİ ALIN HEPSİ BU MERAKE ETMEYİN ELİNDE YOKSA BİRİLERİNE YÖNLENDİRİRLER SİZİ OLMADI BANA ÖZELDEN MESAJ ATIN BENDE İSTANBULDAN BAKAYIM YETERKİ GEREKSİZ POLEMİKLERE GİRMEYİNİZ ÇÜNKÜ SAYGI DUVARINI AŞILANACAĞINI GÖRÜYORUM......
Sadettin SESA' Alıntı:Bakmaz olurmuyum hocam. Sende bakabilirsin son 2 ayda hiç İstanbul da Jumbo yavru ilanı yok. Ayrıca 2-3 tane üretici abimize sordum olumsuz yanıt aldım. En son çare olarak eminönüne gittim. Yoksa benimde ilk tercihim tabiki üretici ama fiyat olarakta dediğim gibi çok fark var vasıflı jumboları bile iyi bir pazarlıkla 100 liranın altında bi fiyata alabiliyorsunuz.