En Yeni Çiftlerim En Güzel Kuşlarım

çilem-06

Uzman Üyemiz
Adı
çilem
Soyadı
erdem

Rainbow kanı kuşlarım ve yeni yavrularım:

Bunlarda minik sevda bebeklerim:

burak1872

Uzman Üyemiz
Adı
Burak
Soyadı
Akkuş
Gerçekten Çok Güzel Kuşlar Tüyleri Kadar Yavru Almaniz Dilegiyle

Lütfi Öer

Üyemiz
Adı
Lütfi
Soyadı
Özer
Hocam 15. Sıradaki disiniz eflatun altında 4tane yumurtası olanın erkeği hangi renk ve o dişi ne renk yavrular veriyor sormamdaki neden aynı disiden bndede var tam aynısı onun icin soruyorum benim erkek sarı parçalı

çilem-06

Uzman Üyemiz
Adı
çilem
Soyadı
erdem
mavi parçalı genelde dişi gibi ve mavi parçalı yavru veriyorlar

batuhanshn

Yeni Üyemiz
Adı
ferdi
Soyadı
sahin
sizden satın almış olduğum 1 çift muhabbet kuşunun sonradan fark ettıgım bugun fark ettim sol ayağın da sorunu var bana soylememıstınız tırnak tarafındakı ayak parmağı yok keşke soylemıs olsaydınız burda yazmamda herhangı bır amaç yoktur kasıt yoktur kuşların gerı ıadesı soz konusu degıl ben sadece yenı fark ettım sorun olurmu acısın dan yazıyorum

Behzat TİĞİZ

Powermaxmama.com
Yönetici
Web sitesi
www.powermaxmama.com
Adı
Behzat
Soyadı
Tiğiz
Ferdi ŞAHİN' Alıntı:
sizden satın almış olduğum 1 çift muhabbet kuşunun sonradan fark ettıgım bugun fark ettim sol ayağın da sorunu var bana soylememıstınız tırnak tarafındakı ayak parmağı yok keşke soylemıs olsaydınız ayrıca ben aldım lütfen alanlar da dıkkat etsın mumkun se
eminim cilem hanım o kusun parmagını gormemistir.. bazı kuslarda dogustan parmak eksikligi ve tırnak eksikligi olabilir.. bu kusun sağlıgına veya üremesine sorun değildir.. ayrıca ferdi bey bunu burdan yazmanızda hos bir davranıs değil.. sorun varsa burdan neden yazıyorsunuz ki telefondan arayip soyleyebilirsiniz..telefonla cilem hanım size. değiştirmem vs gibi birsey kullansaydı o zaman buraya yazmanızı uygun gorurdum..  burda yazmaktaki amacınız nedir? kandırıldım demek istemissiniz sanırım.. ben cilem hanımın yerinde olsam kusumu geri alır paranızı geri veririm.. bunlar muhabbet kusu ailesine uyacak hos davranıslar deil..

canan numan

Uzman Üyemiz
Adı
canan
Soyadı
numan
EHHHHHHHH ÇİLEM HANIMMMMMMMMM.

Maaşallah, ne diyeyim bilmemki bazılarına ağzım düştü ne değişik renkler var.

Arada paylaşında bari içimiz açılsın.

Allah özene bezene yaratmış ne diyeyim.