Sarı parçalı derken renkleri böyle dişi yumurtada cok merak ediyorum yavruları erkeğin a nnesi beyaz babası sarıÇilem ERDEM' Alıntı:mavi parçalı genelde dişi gibi ve mavi parçalı yavru veriyorlar
güzel yavrular çıkacaktırLütfi ÖZER' Alıntı:Sarı parçalı derken renkleri böyle dişi yumurtada cok merak ediyorum yavruları erkeğin a nnesi beyaz babası sarı
çok teşekkürlerCihan AYTAN' Alıntı:Maşallah bu derece güzel kuşlar sevgi ve ilgiyle oluyor
teşkkürler sertaç beySertaç ARSLAN' Alıntı:Maşallah çok güzel kuşlar var.
eminim cilem hanım o kusun parmagını gormemistir.. bazı kuslarda dogustan parmak eksikligi ve tırnak eksikligi olabilir.. bu kusun sağlıgına veya üremesine sorun değildir.. ayrıca ferdi bey bunu burdan yazmanızda hos bir davranıs değil.. sorun varsa burdan neden yazıyorsunuz ki telefondan arayip soyleyebilirsiniz..telefonla cilem hanım size. değiştirmem vs gibi birsey kullansaydı o zaman buraya yazmanızı uygun gorurdum.. burda yazmaktaki amacınız nedir? kandırıldım demek istemissiniz sanırım.. ben cilem hanımın yerinde olsam kusumu geri alır paranızı geri veririm.. bunlar muhabbet kusu ailesine uyacak hos davranıslar deil..Ferdi ŞAHİN' Alıntı:sizden satın almış olduğum 1 çift muhabbet kuşunun sonradan fark ettıgım bugun fark ettim sol ayağın da sorunu var bana soylememıstınız tırnak tarafındakı ayak parmağı yok keşke soylemıs olsaydınız ayrıca ben aldım lütfen alanlar da dıkkat etsın mumkun se