bhesat bey adresini verin gelip alıyım dediğim halde tlfnumu açmıyor şuan çok üzüldüm gerçekten bütün kuşları satıp bırakıcam buişi herkez bi saldırı halinde anlamadım artık benmi çok iyi niyetliyim acaba herkeze çok ılımlı davranmam şuç olduBehsat TİĞİZ' Alıntı:eminim cilem hanım o kusun parmagını gormemistir.. bazı kuslarda dogustan parmak eksikligi ve tırnak eksikligi olabilir.. bu kusun sağlıgına veya üremesine sorun değildir.. ayrıca ferdi bey bunu burdan yazmanızda hos bir davranıs değil.. sorun varsa burdan neden yazıyorsunuz ki telefondan arayip soyleyebilirsiniz..telefonla cilem hanım size. değiştirmem vs gibi birsey kullansaydı o zaman buraya yazmanızı uygun gorurdum.. burda yazmaktaki amacınız nedir? kandırıldım demek istemissiniz sanırım.. ben cilem hanımın yerinde olsam kusumu geri alır paranızı geri veririm.. bunlar muhabbet kusu ailesine uyacak hos davranıslar deil..
teşekkürler canan hanım artık insanlara dayanacak gücüm kalmaddığğı için bırakmayı düşünmeye başladımCanan NUMAN' Alıntı:EHHHHHHHH ÇİLEM HANIMMMMMMMMM.
Maaşallah, ne diyeyim bilmemki bazılarına ağzım düştü ne değişik renkler var.
Arada paylaşında bari içimiz açılsın.
Allah özene bezene yaratmış ne diyeyim.
teşekkürlerSevim AYDOĞAN ÇOPUR' Alıntı:Maşallah hepsi birbirinden güzel
ferdi bey sizi aramadan buraya yazmakla hata etmiş gerçi sonra düzeltmiş, ama önce sizi aramalıydı ve durumu anlatıp iade etmek istiyorsa onu belirtmeliydi aradan fazla bir zaman geçmedi çünkü.Çilem ERDEM' Alıntı:
ben o arkadasa gerekli cevabı zaten verdim.. siz sadece iyi niyetlisiniz.. ne yazıkkı kus camiasında bu tur tatsız olaylar elbet oluyor. ama bunlar sizi yıldırmasın.. bu tur insanlar tepki verince zamanla aramızdan uzaklasip kendi kurdukları dunyalarında yanlız baslarına kalip 1 metre yol ilerleyemiyorlar.. kısaca bir tavsiyem.. kuslarınız satılmasa bile degerinin kesinlikle altında satmayın.. sattıgınız kuslar pırıl pırıl kuslar ve oldukcada emek verilmis sağlıklı gozukuyorlar.. o yuzden hakkı verilmedikce vermeyin.. bole seylerlede kafanız agrimaz..Çilem ERDEM' Alıntı:bhesat bey adresini verin gelip alıyım dediğim halde tlfnumu açmıyor şuan çok üzüldüm gerçekten bütün kuşları satıp bırakıcam buişi herkez bi saldırı halinde anlamadım artık benmi çok iyi niyetliyim acaba herkeze çok ılımlı davranmam şuç oldu
"sizden satın almış olduğum 1 çift muhabbet kuşunun sonradan fark ettıgım bugun fark ettim sol ayağın da sorunu var bana soylememıstınız tırnak tarafındakı ayak parmağı yok keşke soylemıs olsaydınız ayrıca ben aldım lütfen alanlar da dıkkat etsın mumkun se"Mert AYDIN' Alıntı:benım anladığım
arkadaş sorun olurmu demiş
konu farklı mecralara çekilmiş
bence artık uzatmayın konuyu,
gereken açıklamayı iki tarafta yapmış.....