En Yeni Çiftlerim En Güzel Kuşlarım

çilem-06

Uzman Üyemiz
Adı
çilem
Soyadı
erdem
behsat bey aynen kuşu geri alıyım paranızı geri vereyim diyecektim çünki ben ferdi beye çok iyi niyetle verdim kuşu tırnak olmadığınıda gerçekten farketmedim kuş yumurtlamak üzereydi ve çok güzellerdi

çilem-06

Uzman Üyemiz
Adı
çilem
Soyadı
erdem
kuşum bu parmağı deyil tırnağı yokmuş galibaki ben mutlaka parmağı olmadığını fark ederdim dediğim gibi tekrar iyade edebilir herzaman parası hazır

çilem-06

Uzman Üyemiz
Adı
çilem
Soyadı
erdem
Behsat TİĞİZ' Alıntı:
eminim cilem hanım o kusun parmagını gormemistir.. bazı kuslarda dogustan parmak eksikligi ve tırnak eksikligi olabilir.. bu kusun sağlıgına veya üremesine sorun değildir.. ayrıca ferdi bey bunu burdan yazmanızda hos bir davranıs değil.. sorun varsa burdan neden yazıyorsunuz ki telefondan arayip soyleyebilirsiniz..telefonla cilem hanım size. değiştirmem vs gibi birsey kullansaydı o zaman buraya yazmanızı uygun gorurdum..  burda yazmaktaki amacınız nedir? kandırıldım demek istemissiniz sanırım.. ben cilem hanımın yerinde olsam kusumu geri alır paranızı geri veririm.. bunlar muhabbet kusu ailesine uyacak hos davranıslar deil..
bhesat bey adresini verin gelip alıyım dediğim halde tlfnumu açmıyor şuan çok üzüldüm gerçekten bütün kuşları satıp bırakıcam buişi herkez bi saldırı halinde anlamadım artık benmi çok iyi niyetliyim acaba herkeze çok ılımlı davranmam şuç oldu

çilem-06

Uzman Üyemiz
Adı
çilem
Soyadı
erdem
Canan NUMAN' Alıntı:
EHHHHHHHH ÇİLEM HANIMMMMMMMMM.

Maaşallah, ne diyeyim bilmemki bazılarına ağzım düştü ne değişik renkler var.

Arada paylaşında bari içimiz açılsın.

Allah özene bezene yaratmış ne diyeyim.
teşekkürler canan hanım artık insanlara dayanacak gücüm kalmaddığğı için bırakmayı düşünmeye başladım

Gökhan YILDIZLI

Uzman Üyemiz
Adı
Gökhan
Soyadı
YILDIZ
Çilem ERDEM' Alıntı:
kuşum bu parmağı deyil tırnağı yokmuş galibaki ben mutlaka parmağı olmadığını fark ederdim dediğim gibi tekrar iyade edebilir herzaman parası hazır
ferdi bey sizi aramadan buraya yazmakla hata etmiş gerçi sonra düzeltmiş, ama önce sizi aramalıydı  ve durumu anlatıp iade etmek istiyorsa onu belirtmeliydi aradan fazla bir zaman geçmedi çünkü.

nuri-erdem06

Yeni Üyemiz
Adı
nuri
Soyadı
erdem
Ben Çilem'in eşiyim site ile alakalı işlemleri eşim yaptığından ben sitede fazla aktif olamıyorumfakat, şu son olay eşimi de beni de derinden üzdü. Biz tüm iyi niyetimizle bir insanlık yapalım dedik ama insanlık yaptığın kişi de önemliymiş bunu da gördük. Bende defalarca aradım fakat zannediyorum Ferdi Bey telefonlarımızı engellemiş direk meşgule atıyor. Site üzerinden böyle pislik atıp kenara çekilmek zevk veriyor heralde insanlara. Yok 80km yoldan gelmiş, bilmem ne yapmış da parmağı olmayan kuş vermişiz. O kuşun olmasa olmasa tırnağı yoktur, parmaklarında hiçbir problemi olduğunu zannetmiyorum. Öyle bir şey olsa ben farkederdim verirken özellikle baktım kuşların bir sıkıntısı olmadığına emin olmak açısından kendisi de bunu biliyor arkadaşın. Telefonumu açsa ben zaten arkadaşın geldiği 80km yolu arabamla gidip kuşlarımı alıp geleceğim ama açmıyor malesef.

Behzat TİĞİZ

Powermaxmama.com
Yönetici
Web sitesi
www.powermaxmama.com
Adı
Behzat
Soyadı
Tiğiz
Çilem ERDEM' Alıntı:
bhesat bey adresini verin gelip alıyım dediğim halde tlfnumu açmıyor şuan çok üzüldüm gerçekten bütün kuşları satıp bırakıcam buişi herkez bi saldırı halinde anlamadım artık benmi çok iyi niyetliyim acaba herkeze çok ılımlı davranmam şuç oldu
ben o arkadasa gerekli cevabı zaten verdim.. siz sadece iyi niyetlisiniz.. ne yazıkkı kus camiasında bu tur tatsız olaylar elbet oluyor. ama bunlar sizi yıldırmasın.. bu tur insanlar tepki verince zamanla aramızdan uzaklasip kendi kurdukları dunyalarında yanlız baslarına kalip 1 metre yol ilerleyemiyorlar.. kısaca bir tavsiyem.. kuslarınız satılmasa bile degerinin kesinlikle altında satmayın.. sattıgınız kuslar pırıl pırıl kuslar ve oldukcada emek verilmis sağlıklı gozukuyorlar.. o yuzden hakkı verilmedikce vermeyin.. bole seylerlede kafanız agrimaz..

batuhanshn

Yeni Üyemiz
Adı
ferdi
Soyadı
sahin
bakın ben ferdi şahin
bu kuşlarda sorun olurmu acısın dan yazdım buraya ama anlamadınız benım bu kusşarı ıade etmem soz konusu degıl cunku 7 yasındakı oğlum bu kuşları benımsedı tekrar verıp başka bır kus almam soz konusu degıldır bu yüzden
ayrıca sureklı ısmımı burda telaffuz etmenize gerek yoktur
ve ben sadece bu kusun uremesın de uçmasın da konmasın da tünemesın de sorun olurmu acısın dan yazdım ama abarttınızda abarttınız ve yorum yazan arkadaşların sayesın de gaza geldınız anlamadım gıttı.
sonuç olarak ben bu kuşları aldım ve gerı verecegımı soylemedım
neyse hepınıze ıyı aksamlar dılerım ve adımı burada artık telaffuz etmeyınız yoksa gereklı mahkemei işlemlerı baslatcagımı ve gereklı yerlere sıkayette buluncagımı soyleyeyım.işim gucum var sızınle ugrasamıycam

batuhanshn

Yeni Üyemiz
Adı
ferdi
Soyadı
sahin
son bi şey kımsenın telı engellı degıl dır oyle bı sıkıntım yoktur allah a sukur benım.mumkun se rahatsız edilmek ıstemıyorum ayrıca işim gucum var sureklı telefon basın da kus pazarlığı yapamam yapmıyorum.

alibeyk

Uzman Üyemiz
Adı
mert
Soyadı
aydın
benım anladığım
arkadaş sorun olurmu demiş
konu farklı mecralara çekilmiş
bence artık uzatmayın konuyu,
gereken açıklamayı iki tarafta yapmış.....

mehtapyılmaz

Uzman Üyemiz
Adı
Mehtap
Soyadı
Yılmaz Maraşlıoğlu
Ferdi Bey kesinlikle hiçbir sorun olmaz tırnak yada parmak eksikliğinden benimde bir kuşumda var aldığımda vardı ama gayet yaramaz uçuyorda konuyorda konuşuyorda :) Mesajla yapılan yazışmalarda yanlış anlaşılmalar oluyor  herkes niyetli bu olayda. Çilem hanım görse mutlaka size söylerdi zaten eşide kendiside çok ilgili ve iyi niyetliler sağolsunlar. Sadece bi yanlış anlaşılma oldu keşke telefonla sorsaydınız sıkıntı olur mu diye konu hiç uzamazdı. Kuşlarınız hayırlı uğurlu olsun inşallah.

nuri-erdem06

Yeni Üyemiz
Adı
nuri
Soyadı
erdem
Mert AYDIN' Alıntı:
benım anladığım
arkadaş sorun olurmu demiş
konu farklı mecralara çekilmiş
bence artık uzatmayın konuyu,
gereken açıklamayı iki tarafta yapmış.....
"sizden satın almış olduğum 1 çift muhabbet kuşunun sonradan fark ettıgım bugun fark ettim sol ayağın da sorunu var bana soylememıstınız tırnak tarafındakı ayak parmağı yok keşke soylemıs olsaydınız ayrıca ben aldım lütfen alanlar da dıkkat etsın mumkun se"

Bu mesaj ilk atılan ve bu yorumlara sebep olan mesajdır Mert Bey daha sonra yumuşatarak düzeltti arkadaş mesajı ama ilk mesajda hiçbir iyi niyet ben göremiyorum. Neyse fazla uzamasın gereksiz yere zaman kaybı.....

nuri-erdem06

Yeni Üyemiz
Adı
nuri
Soyadı
erdem
Bu arada son bir şey söyleyip konuyu kapatıyorum bir daha açılmamak üzere eşimin 2. sayfada koymuş olduğu fotoğraflarda erkek kuşun sol arka parmaklarının birinde tırnak yok sadece Ferdi Bey'in söylediği durum da bu olsa gerek....

çilem-06

Uzman Üyemiz
Adı
çilem
Soyadı
erdem
yaaaaa aşkım konum berbat oldu sonuç benim ağlamamla kaldı neyseki behsat bey bana çok destek oldu konu kapandı gitti artık kuşlarımın güzelliklerine bakalım biz

nuri-erdem06

Yeni Üyemiz
Adı
nuri
Soyadı
erdem
Bende salladım zatenneyin doğru kimin dürüst olduğunu Allah biliyor ya kulun ne dediğnin benim için hiçbir önemi yok. Biz işimize gücümüze bakalım boşver...

HalilBOZOGLU1

Üyemiz
Adı
HALİL
Soyadı
BOZOĞLU
Ben konulara çok yorum yapmam ama şunu söyleyim. Çilem abla ve Nuri abiden 1 lutino çiftfaktör 1 limon aldım . Çilem abla limon 4 aylık yuvalık takarsan yumurtlar dedi rainbow erkeğimle eş tuttu. ve yumurtladı. Ve kendi çocuklarının üzerine nasıl titriyolarsa kuşlarında üzerine  o kadar  titriyolar. Ben kuşlara karşı böyle  bir aşk görmedim cidden. Saygılarımla...