ERCİŞ ten tüm muhabbet kuşu sevenlere selam olsun(resimler yüklendi)

mksarikaya

Üyemiz
Hosgeldiniz. Bende Erzurumda'yım. Cihad kardeşimizle muhabbetimiz vardır. Sizinlede tanışmak kısmet olur insallah 

dr_sancar

Takipçi Üyemiz
Adı
sancar
Soyadı
varol
M.Kemal SARIKAYA' Alıntı:
Hosgeldiniz. Bende Erzurumda'yım. Cihad kardeşimizle muhabbetimiz vardır. Sizinlede tanışmak kısmet olur insallah

Cihad bahsetmişti sanırım.Beraber gelmeyi düşünüyoruz zaten Erzuruma.İnşallah görüşürüz.

E

elaziz2316

Guest
    Aramıza hoşgeldiniz. Hayırlı ve bol yavrular alırsınız inşallah.

gaziugur

Uzman Üyemiz
Adı
UĞUR
Soyadı
SÜREL
hocam bu arada bransınız nedır acaba ara sıra bılgı alabiliriz siden hastalıklar konusunda:)

dr_sancar

Takipçi Üyemiz
Adı
sancar
Soyadı
varol
Kendi damızlıklarını yerleştirmek için özel sipariş ettiği kafeslerden 5 ini benim hevesim dolayısıyla ve kendi kuşlarını eski kafeslerde bırakmak pahasına bana verdiği için Cihad Çiçek kardeşime teşekkürediyorum.Biraz ayrıntılara takılsa da seviyorum kardeşimi :)

dr_sancar

Takipçi Üyemiz
Adı
sancar
Soyadı
varol
Yahya SAYIN' Alıntı:
MaşaAllah...Ayrıca hoşgeldiniz.
Teşekkürederim.Hoşbulduk.Çocukken onca heveslendim hep birileri sıkıntı ve fazlalık muamelesi yaptı kuşlarıma.Şimdi belki de içinde milyarlar olan salonumun en güzel köşesine koydum kuşlarımı.Herkes doktor olmamı çok istedi ama kimse kuşlarımı çok sevdiğimi düşünmedi.Şimdi kimse bişey diyemez.Dişilerden biri yuvaya yaklaşsa hissettiğim mutluluğu da kimse anlayamaz.Ayrıca kuşlarımdan birini bile jumbo show veya herhangi sınırsız şekilde hiçbişeye değişmem.

kemal akbulut

Uzman Üyemiz
Web sitesi
ww.muhabbetkusuureticileri.com
Adı
Kemal
Soyadı
Akbulut
RESİMLERDE YUVALIKLARIN KONARGALARININ OLMADIĞINI GÖRDÜM BENCE KONARGALARI TAKARAK VE TÜNEKLERİDE YUVALIKLARA PARALEL OLARAK DEĞİŞTİREREK KULLANIRSANIZ RANDIMANI ARTIRMIŞ OLURSUNUZ  AYNI KAFESLERDEN BENDE KULLANIYORUM ÇOK KULLANIŞLI İYİ ÜRETİMLER SLM