Erkek kuşumda kızışmamı var?

Emin ARSLAN

Üyemiz
Adı
emin
Soyadı
arslan
Herkese öncelikle iyi forumlar.

Arkadaşlar benim erkek kuşum her yere kur yapıyor ve belli yerler garip sesler çıkararak yem kusuyor. El parmakları vb. yerlere yem kusuyor benim tahminimce kızıştı. Ama sizlere de sorayım dedim tabi ki siz daha tecrübelisiniz. Eğer kuşum kızıştıysa bu ne kadar sürede geçer? Eş alamam yanına konuşan eğitimli bir kuş konuşmayı keser ayrıca ev durumuda müsait değil. Kızışması ne kadar süre sonra geçer.  confusedtw confusedtw

çapkın

Uzman Üyemiz
Adı
Oğuzhan
Soyadı
KOBACIK
Emin ARSLAN' Alıntı:
Herkese öncelikle iyi forumlar.

Arkadaşlar benim erkek kuşum her yere kur yapıyor ve belli yerler garip sesler çıkararak yem kusuyor. El parmakları vb. yerlere yem kusuyor benim tahminimce kızıştı. Ama sizlere de sorayım dedim tabi ki siz daha tecrübelisiniz. Eğer kuşum kızıştıysa bu ne kadar sürede geçer? Eş alamam yanına konuşan eğitimli bir kuş konuşmayı keser ayrıca ev durumuda müsait değil. Kızışması ne kadar süre sonra geçer.  confusedtw confusedtw
Öncelikle anlattıgınıza göre kuşunuz kızışmış parmak el vs gibi yerlere kur yapıyor yanına kızgın bir dişi alırsanız yavru alabilrsiniz anlattıklarınıza göre vee kızgınlık dişilerde gelip geçiçi diye biliyorum erkeklerde varsa bu gelip geçicilik en azından daha kısabir sürede tekrar kızar ... yani kızması o kadar kötü bir  şey değil.. ancak durum kötüleşirse atıyorum elinizle falan çiftleşmeye kalkısırsa :D :D :D dişi bir kuş alın yani yazık :D  :D

Emin ARSLAN

Üyemiz
Adı
emin
Soyadı
arslan
yok daha el ile çiftleşme kadar koparmadı ipini ama şöyle anlatayım ayaklarımın arkasından yerde dolaşıyor arasıra sureklı yerde koşarak geliyor. ama dediğim gibi konuşan bır kus olduğundan dışı alamıyorum konuşmasaydı alırdım bır sekılde ama konuşmayı bırakıcak alırsam . Salih Özdemir abide sağolsun hem tam bir erkek hemde cok akıllı bır Show Jumbo verdı bana :D acaba Salih abiye götürsem 1-2 günlüğüne dişiye atsam ama bu sefer daha kötü olur be arkadaş bu sekıl devam etmek en ıyısı... C:)

çapkın

Uzman Üyemiz
Adı
Oğuzhan
Soyadı
KOBACIK
Emin ARSLAN' Alıntı:
yok daha el ile çiftleşme kadar koparmadı ipini ama şöyle anlatayım ayaklarımın arkasından yerde dolaşıyor arasıra sureklı yerde koşarak geliyor. ama dediğim gibi konuşan bır kus olduğundan dışı alamıyorum konuşmasaydı alırdım bır sekılde ama konuşmayı bırakıcak alırsam . Salih Özdemir abide sağolsun hem tam bir erkek hemde cok akıllı bır Show Jumbo verdı bana :D acaba Salih abiye götürsem 1-2 günlüğüne dişiye atsam ama bu sefer daha kötü olur be arkadaş bu sekıl devam etmek en ıyısı... C:)
Siz bilirsiniz ama 1 kaç günlüğüne dişiye atmak o iyi fiklir değil bencede :)  ve bazı  konusan muhabbet lere eş alınca bile konusmayı unutmuyorlarmıs diye duydum ama hepsinde değil bazılarında .. :)

Emin ARSLAN

Üyemiz
Adı
emin
Soyadı
arslan
abi riske girmeye gerek yok kus resmen ınsan gibi konuşuyor net bır sekılde unutursa cok uzulurum :D

BULENT KIZILCIK

Üyemiz
Arkadaşım kuşun konuşmayı kesmez. aksine dişiye kur yaparken öğrendiği kelimeleri söyler ( tecrübeyle sabit)Yanlız size ilgisi azalır o kesin. Eğer ev ortamı yavruyla uğraşamam diyosan o ayrı tabi ;)

karahanuzun

Uzman Üyemiz
Adı
Karahan
Soyadı
UZUN
  vee  hiç bir canlı yalnız beslenmemeli eğer öyle olsaydı  Rabbim tek yaratırdı onları
Bülent KIZILCIK' Alıntı:
Arkadaşım kuşun konuşmayı kesmez. aksine dişiye kur yaparken öğrendiği kelimeleri söyler ( tecrübeyle sabit)Yanlız size ilgisi azalır o kesin. Eğer ev ortamı yavruyla uğraşamam diyosan o ayrı tabi ;)