Anatomide gördüğüm bişeye deyinmek istiyorum son oalrak, tünekteki resme iyi bakın iki bacak arası mesafesi dar tıpkı diğer erkek kuşlarda olduğu gibi, dişi kuşların bacak aralıkları daha geniş olur erkeklere nazaren, sizinde dediğiniz gibi ustatlar baksın, hayırlı gecelerSelim YALÇIN' Alıntı:fotoğraflardan net anlaşılmıyor. Bazılarında erkek gibi bazılarında parladığı içinmı acaba delikler etrafı beyaz gibi. anatomisi dişi gibi sanki ama üstadlar baksa iyi olur
Olabilir kardeş ben kesin bişey diyemedim. Kimseyi yanıltmak istemem amaç yardımcı olmak. iyi gecelerHasan US' Alıntı:Anatomide gördüğüm bişeye deyinmek istiyorum son oalrak, tünekteki resme iyi bakın iki bacak arası mesafesi dar tıpkı diğer erkek kuşlarda olduğu gibi, dişi kuşların bacak aralıkları daha geniş olur erkeklere nazaren, sizinde dediğiniz gibi ustatlar baksın, hayırlı geceler![]()
Arkadaşlar sağolun ben genede çelişkide kaldım hal hareketlerini filan çok dişiye benziyor :/ yinede teşekkürler fotoğraflarda farklı çıkabiliyor ışık yönünden dolayı deliklerin etrafı beyaz evet.Ben yeni fotoları çekip atarım pek gereği yok aslında ama zamana bırakıcam :/ olmazsa 1-1.5 yaşlarında yanına bir dişi alırım.Selim YALÇIN' Alıntı:fotoğraflardan net anlaşılmıyor. Bazılarında erkek gibi bazılarında parladığı içinmı acaba delikler etrafı beyaz gibi. anatomisi dişi gibi sanki ama üstadlar baksa iyi olur
Kus almak demiş iken ben bu kuşun yerine kahverengi burunlu bir dişi alsam yavru alabilirmiyim anlasmazlik filan olur mu erkekle gerci ikiside kizismis durumda olucak erkeğe birsey diyemiyorum zatenFaruk ÇELİK.' Alıntı:üzülerek görüşümü söylemek istiyorumki bu kuşun erkek olma olasılığı % 90 confusedtw benim görüşüm bununla ugraşacagına git kızışmış burnu kahverengi olan bir dişi al icon_naughty
Orasını kimse bilemez ama anlaşmaya en sonunda Anlasirlar bence aldığın yer geri alırsa arkadaşın dediği gibi bir dişi alman süreci hizlandirirHalil AY' Alıntı:Kus almak demiş iken ben bu kuşun yerine kahverengi burunlu bir dişi alsam yavru alabilirmiyim anlasmazlik filan olur mu erkekle gerci ikiside kizismis durumda olucak erkeğe birsey diyemiyorum zaten?
Dostum yumurta olsada eşiyle ve yerinden ayrıldığı için büyük ihtimalle bakmaz ama karnındaki şişlik ur gibi birsey olabilir mi? Karnındaki şişliği iyi bir incele benceHalil AY' Alıntı:Bende ondan korkuyorum bakmaz diye elime aldim kontrol etmek icin elimi iyice farkediliyor sisligi agir geldi sis olan yerlerde herhangi bir yara veya birsey yok sadece sislik var onunde ve poposunda. Birde tuyleri dokuk iste onu cozemedim herhangi bi hastaligi varmis gibi durmuyor kapilarini acmistim erkek kus cikinca disari arkasindan gitmek istedi alçak uçtu yukselemedi. Herhalde yumurtasi varda peki varsa ne yapabilirim kurtarmanin bir yolu yok mu sakin duruyor erkek kus kafesten cikinca otmeye basladi gitti diye. Ne yapabilirim?
Dostum en güzeli sen aldığın kişiden bu disiyi değiştir. Bu kuş ta ya arkadaşımın dediği gibi ya yağlanma var yada başka birşey en güzeli değiştirmekHalil AY' Alıntı:Elimi cok isiriyor tutamadim zorla tuttum inceledim sis olan yerleri renk gene ten rengi sis olan yerler yumusak :/ resimlerdeki o sis yerlere dokundum orasi yumusak iste popo kisminada dokundum oralarda yumusak bilmiyorum hic deneyimim olmadi bu yavru alma konusunda hamile olan bi disiyide incelemedim. Normal bir durum mu ?