Erkek Muhabbet kuşunu birden çok dişiyle çiftleştirme?

mksarikaya

Üyemiz
Selamlar.
Elimde bir adet kızgın erkek show kuşum var. Dişisinin altında 5 yumurtası var. Ayrıca çiftleşmesini beklediğim 2 çift show daha var. Erkekler hazır değil dişiler hazır. Kızgın erkek kuşu bu çiftlerin dişilerinin yanına atınca 1 dakika geçmeden çiftleşiyor. Kendi eşi yumurtada yatmakta. 1 hafta kendi eşinden ayırıp bu dişilerle çiftleştirsem dişisi yumurtadan kalkar mı ya da başka bir metod uygulayabilir miyim? Desteklerinizi bekliyorum.

Aslan ÖZTÜRK

Uzman Üyemiz
Adı
ASLAN
Soyadı
ÖZTÜRK
icon_think
değerli kardeşim.Yazdıklarını hayretler içinde okudum.Anladığım kadarıyla şu an erkek kuşunun dişisi yumurtaya yatıyor ve elindeki diğer dişilerin yanına bu erkeği atınca hemen çifleşiyorlar.Valla eyer böyle bir durum varsa ki genelde muhabbetler eş seçerler,Çifftleştir gitsin daha ne bekliyorsun.Ayrıca yumurtadan çıkan yavruları dişiler besliyeceğinden mamalarını bol ver yavrular çıkınca.

ismail yüce

Uzman Üyemiz
Adı
T C İsmail
Soyadı
YÜCE
..aynı dertten bende muzdaribim..kuşları ortak salmaya aldım..erkeğin başına üç kızgın dişi üşüştü.Gözüme kestirdiğim dişiyi alıp ayırdım..anında çiftleştiler..şimdi yumurtadalar..Bende tam tersine erkeklerin kızışmasını bekliyorum..Olmazsa erkeği paylaştırıcaz artık.. :)

ciancarlo

Uzman Üyemiz
Web sitesi
renkmuhabbetkusu.blogspot.com
Adı
Cihan
Soyadı
AYTAN
Maşallah BU durumda bir erkekte bende var  ama ben erkek başka yerdeyken dişinin yumurta üstünden yem su için kalkmasını ortalarda gezmesini uygun bulmuyorum yarın öbür gün yavrular çıkmaya başladığında dişi kuşlar çok yorularcak tek başına yavrulara yetişemeyince strese girip yavruları dövecektir  bence elinizde bir cevher var ama bu erkeği farklı zamanlarda dişileri dinlendirmek istediğinizde başka bir dişinin altına atarsanız daha uygun olur yani adamın bir yerde çocukları varken başka yerde çocukları olması o adamı ve dişiyi çok yoracak bunaltacak ortaya istenmeyen sonuçlar çıkacak  ....

kemal akbulut

Uzman Üyemiz
Web sitesi
ww.muhabbetkusuureticileri.com
Adı
Kemal
Soyadı
Akbulut
KARDEŞ AZ OLSUN ÖZ OLSUN DİŞİ YAVRULAR YUVADAN ATLAYANA KADAR İSKELOTOR OLARAK KALIYOR EŞİ ÖLEN BİR DİŞİM ÇOK YORULDU  TOPARLANMASI FALAN DERKEN YA ERKEK HEP ZOR İŞLERİ ZATEN ONLAR YAPIYOR FAZLA ZORLAMA SLM

A. Burak Soydas

Üyemiz
merhaba;
ben daha önce denemiştim, dişi yumurtalarının tamamını yumurtladıktan sonra erkeği ayırıp başka bir kafesteki dişinin yanına koydum. hiçbir problem olmadı.
benzer olayı kanarya besleyenler çok yapıyor. onlar erkeği dişinin yanına atıp 1 saat beklettikten sonra erkeği tek başına bir kafese alıp birkaç saat dinlendiriyor daha sonra başkabir dişinin yanınaatıyorlar. bu biçimde 1 erkeğe 4 dişi kullanıyorlar.

kemal akbulut

Uzman Üyemiz
Web sitesi
ww.muhabbetkusuureticileri.com
Adı
Kemal
Soyadı
Akbulut
ı kanarya besleyenler çok yapıyor. onlar erkeği dişinin yanına atıp 1 saat beklettikten sonra erkeği tek başına bir kafese alıp birkaç saat dinlendiriyor daha sonra başkabir dişinin yanınaatıyorlar. bu biçimde 1 erkeğe 4 dişi kullanıyorlar.
kardeş kanarya yarıyıl muhambet tam yıl yanılmıyalım kuşun değeri yoksa amenna muhabbet en az 3 ten başlar yukarıya doğru kanarya en fazla 3 aradaki fark

akifsagay

Takipçi Üyemiz
Adı
Akif
Soyadı
SAĞAY
Üstadlar söylemiş tecrübelerini. bende şuan bir erkeğimi 2 dişide kullanıyorum fakat bendeki durum erkek yumurtaları kırıyordu bende dişi yumurtlamaya başladımı erkeği alıyorum. Şuan yavrular çıktı sağlıklı umarım üstadların dediği gibi dişiler strese girip dövmezler yavruları. Tavsiyem bence zorlama yavruları büyüttükçe dişileri gezdirmen en güzeli. Dişiler dinlenmiş olur.kolay gelsin