-1Erdem ARIKAN' Alıntı:erken alınmış bir karar daha gelişimlerini tamamlamamış olan yavruların doğal süreçlerini hızlandırmak ömürlerini ve verimlerini kısaltır
+1 Zaten onlar hazır olunca eşleşecek ve yumurta yapacaklardır. Bu da zaten yuvayı takar takmaz olmaz. Nereden baksan 1 ay bile geçmesi kuşlarının 6 aylık olması demektir.ahmeterol' Alıntı:Zamanı gelmiştir gönül rahatlığıyla takabilirsin. Fotoğraf eklersen kuşlarının damızlığa uygun olup olmadığı hakkında fikir edinebilirsin.
+2Erdem ARIKAN' Alıntı:erken alınmış bir karar daha gelişimlerini tamamlamamış olan yavruların doğal süreçlerini hızlandırmak ömürlerini ve verimlerini kısaltır
+1ŞAHİN GÜNGÖR' Alıntı:Yerli muhabbetler 4-5 aylıkken eşe atılabiliyor. Herhangi bir zarar olacağını düşünmüyorum
Kesinlikle Şahin kardeşime katılıyorum.ŞAHİN GÜNGÖR' Alıntı:Yerli muhabbetler 4-5 aylıkken eşe atılabiliyor. Herhangi bir zarar olacağını düşünmüyorum
+1ŞAHİN GÜNGÖR' Alıntı:Yerli muhabbetler 4-5 aylıkken eşe atılabiliyor. Herhangi bir zarar olacağını düşünmüyorum
+1ahmet tatlıpınar' Alıntı:gönül rahatlıyla taka bilirsin kardeş bunlar zaten yuvalığı takar takmaz pat diye yumurtlamayacak yuvalık taksan bile yumurtlamaları bir veya iki ayı bula bilr