Aslında herhangi bir dişi alırsan farketmez anlasırlar zamanla arada kavga ederler ama sız ısınızı garantiye almak ıcın petshoplarda ve üreticilerin salma kafeslerıne atın hangısıyle anlasırsa onu alırsınız alırkende erkegın yasına yakın kus almanızı tavsiye ederim
Pet shoplara gidip kuş almanızı tavsiye etmem kesinlikle. Evinde ya da kümesi olupta üretim yapan birinden almanız daha uygun olur. Pet shoplarda genelde pili biten, çıkma kuşlar oluyor. Ya da çok iyi sağlıklı diye alınıyor ancak arızalı (yumurtasını kıran, yavrusunu yiyen) kuşlarla başınızı ağrıtmayın derim
Pet shoplara gidip kuş almanızı tavsiye etmem kesinlikle. Evinde ya da kümesi olupta üretim yapan birinden almanız daha uygun olur. Pet shoplarda genelde pili biten, çıkma kuşlar oluyor. Ya da çok iyi sağlıklı diye alınıyor ancak arızalı (yumurtasını kıran, yavrusunu yiyen) kuşlarla başınızı ağrıtmayın derim
Değerli kardeşim kuşun kaç aylık olduğu belli betül hanımın kalkıpta ondan büyük veya yavru veremez.İkincisi bunu üretim yapan kişiden de alsanız güvenilir olmadığı halde yine aynı kuşları verecektir...