Es almak istiyorum

Hannibal98

Yeni Üyemiz
Adı
melih çağın
Soyadı
gökce
1.5 2 yaşındaki erkek muhabbet kusuma es almak istiyorum nasil almaliyim ne yapmaliyim

Ecirna21

Uzman Üyemiz
Adı
Semih
Soyadı
ZekeriyaOĞLU
M.Çağın GÖKÇE' Alıntı:
1.5 2 yaşındaki erkek muhabbet kusuma es almak istiyorum nasil almaliyim ne yapmaliyim
erkek kuşunuzu nerden alacaksanız erkeği atın ve gözlemleyin hangisiyle anlaşıyorsa onu alın.

Umut Ergün

Uzman Üyemiz
Adı
Umut
Soyadı
Ergün
M.Çağın GÖKÇE' Alıntı:

Aslında herhangi bir dişi alırsan farketmez anlasırlar zamanla arada kavga ederler ama sız ısınızı garantiye almak ıcın petshoplarda ve üreticilerin salma kafeslerıne atın hangısıyle anlasırsa onu alırsınız alırkende erkegın yasına yakın kus almanızı tavsiye ederim

burak cihan

Üyemiz
Adı
burak
Soyadı
CİHAN
M.Çağın GÖKÇE' Alıntı:
Pet shoplara gidip kuş almanızı tavsiye etmem kesinlikle. Evinde ya da kümesi olupta üretim yapan birinden almanız daha uygun olur. Pet shoplarda genelde pili biten, çıkma kuşlar oluyor. Ya da çok iyi sağlıklı diye alınıyor ancak arızalı (yumurtasını kıran, yavrusunu yiyen) kuşlarla başınızı ağrıtmayın derim

Ecirna21

Uzman Üyemiz
Adı
Semih
Soyadı
ZekeriyaOĞLU
Burak CİHAN' Alıntı:
Pet shoplara gidip kuş almanızı tavsiye etmem kesinlikle. Evinde ya da kümesi olupta üretim yapan birinden almanız daha uygun olur. Pet shoplarda genelde pili biten, çıkma kuşlar oluyor. Ya da çok iyi sağlıklı diye alınıyor ancak arızalı (yumurtasını kıran, yavrusunu yiyen) kuşlarla başınızı ağrıtmayın derim
Değerli kardeşim kuşun kaç aylık olduğu belli betül hanımın kalkıpta ondan büyük veya yavru veremez.İkincisi bunu üretim yapan kişiden de alsanız güvenilir olmadığı halde yine aynı kuşları verecektir...