Eş Değiştirme

timofte

Üyemiz
Adı
MUSTAFA
Soyadı
YILMAZ
Arkadaşlar iki çift kuşumun dişilerini hiç ayrı tutmadan aynı anda değiştirsem olurmu yardımcı olabilirmisiniz.

timofte

Üyemiz
Adı
MUSTAFA
Soyadı
YILMAZ
hayır  önceden hiç yavru almadım uzun zamandır birlikte çiftlerim çiftleşme olmadığı için eş değiştirerek denemek istiyorum fakat şuan fazla kafesim yok biraz ayırıp sonra tekrar birleştirmek için bu sebepten direk iki çiftin dişilerini kafeslerinden alıp eşleri değiştirsem sıkıntı olurmu

efekan_altun

Uzman Üyemiz
Adı
rasim efekan
Soyadı
altun
Eş seçtirebilir misiniz birbirlerine? Yani bir kafese hepsini koyup iyi anlaşanları ayırın.Ama dişileri diğer erkeklerin yanına da atabilirsiniz. Üreticiler de üretimde sıkıntı olduğunda böyle yapıyor zaten.

timofte

Üyemiz
Adı
MUSTAFA
Soyadı
YILMAZ
R.Efekan ALTUN.' Alıntı:
Eş seçtirebilir misiniz birbirlerine? Yani bir kafese hepsini koyup iyi anlaşanları ayırın.Ama dişileri diğer erkeklerin yanına da atabilirsiniz. Üreticiler de üretimde sıkıntı olduğunda böyle yapıyor zaten.
ilk önce erkekleri bir kafese alıp ondan sonramı dişileri atmalıyım yanlarına o zaman

efekan_altun

Uzman Üyemiz
Adı
rasim efekan
Soyadı
altun
Seçtirecekseniz ona gerek yok. Seçtirmeyecekseniz erkekler durdukları kafeste dursun. Erkeklerin dişilerini takas ettirin.

ugue

Üyemiz
Adı
ugur
Soyadı
çam
kardeş ben daha yeni eş degiştırdım ilk önce 3.4 gün ayrı kafeşe koy 2 hafta şonra gene ayır bır hafta şonra birleştir alışırlar

Umut Ergün

Uzman Üyemiz
Adı
Umut
Soyadı
Ergün
Kızıstırmak ıcın dişileri bi kafesi erkekleri bi kafese alın 1 ay fılan bekleyın sonra geri birleştirirsiniz

mehtapyılmaz

Uzman Üyemiz
Adı
Mehtap
Soyadı
Yılmaz Maraşlıoğlu
Peki şuan ki eşleriyle anlaşabiliyorlar mı kuşlar? Bende henüz yavru alamadım değiştirsem mi eşlerini diye düşündüm ama çok iyi anlaşıyorlar eşleriyle o yüzden riske girmek istemedim

timofte

Üyemiz
Adı
MUSTAFA
Soyadı
YILMAZ
kavga etmiyorlar fakat birbirlerini kaşıma veya yem yedirme gibi birşeyde yok

bodyciler38

Üyemiz
Adı
mustafa
Soyadı
demirçelik
Benimkiler birbirlerini hep kaşıyo ve yem veriyolar birbirlerine ama arada kavga da ediyorlar.

mehtapyılmaz

Uzman Üyemiz
Adı
Mehtap
Soyadı
Yılmaz Maraşlıoğlu
Mustafa YILMAZ...' Alıntı:
kavga etmiyorlar fakat birbirlerini kaşıma veya yem yedirme gibi birşeyde yok
Eğer bunlar yoksa zaten kuşlar eş tutmamıştır büyük ihtimalle Mustafa Bey o yüzden eş değiştirmekte fayda olabilir.

yavuz77

Takipçi Üyemiz
Adı
volkan
Soyadı
yavuz
arkadaslar benımkıler kasıyor bırbırlerıne yem yedırıyorlar ama cıflesmek yok nasıl ıs anlamadım ıı anlasıyorlar ne yapmak lazım

mehtapyılmaz

Uzman Üyemiz
Adı
Mehtap
Soyadı
Yılmaz Maraşlıoğlu
Aynı benim kuşlarımda öyle kaşıyor yem yediriyorlar birbirlerine yuvayada giriyorlar ama o kadar.

yavuz77

Takipçi Üyemiz
Adı
volkan
Soyadı
yavuz
Mehtap YILMAZ sizinkiler gene yuvalıkla ılgılenıyorlar benımkıler bır ara ılgılendı sonra vazgectı nedense anlamadım bakalım hayırlısı