+1Sıddık YAMAÇ' Alıntı:Kuşlar anlaşmış çiftleşmede yakında gelir
+1 eş olmuşlar ama dişi hazır değil biraz daha zamana ihtiyaç var rahatsız etmeyin kendi hallerine bırakınMert AYDIN' Alıntı:tam aş sayılmazlar erkek ilgili ancak dişi henüz erkeği benimsememiş, ancak yem kabul etmesi ve yemesi iyiye işarettir..
zamana bırakMehmet EZGİN' Alıntı:İnşallah arkadaşlar.dişi biraz huysuz,kafesin hakimi gibi zaten.tek kusurları yem konusunda yada arada falan marul verdiğimde dişi paylaşmak istemiyor.kendisi güzelce karnını doyuruyor daha sonra gelip hemen erkeğe kusuyordişide yuvalığa falan hiç ilgi yok.inşallah zamanla ilgisi artar.
abi şu anda kullandığınız kafese ilk koydğunuz kuş dişi olan mıydıMehmet EZGİN' Alıntı:İnşallah arkadaşlar.dişi biraz huysuz,kafesin hakimi gibi zaten.tek kusurları yem konusunda yada arada falan marul verdiğimde dişi paylaşmak istemiyor.kendisi güzelce karnını doyuruyor daha sonra gelip hemen erkeğe kusuyordişide yuvalığa falan hiç ilgi yok.inşallah zamanla ilgisi artar.
abi anlamadın bu çiftin erkeğini mi kafese ilk attın yoksa dişisini mi yoksa aynı anda mıMehmet EZGİN' Alıntı:ben ikisinide üreticiden aldım.yani sonradan kafese kuş getirmedim.
geçmiş olsun metin bey tekrardan videoda anlaşmış görünüyorlar ama dediğiniz gibi bu kuşlar bir alem çözene aşk olsun.... crazyMetin CANSEVER' Alıntı:Çiftleştiklerini görmeden bir şey demek yanlış olur.
Sadece iyi yönü kavga etmemeleri , ama bu her şey tamam demek değildir.
Benim çifttim mükemmel anlaşıyor gözüküyorlar , erkek onu yuvasında dahi besliyor ama çiftleşme olmuyor , erkek yanaşınca çiftleşme için onu kovalıyor.( dişim 15 den fazla boş yumurta verdi )
kafese ilk erkek kuş atılııp 1 hafta bekledikten sonra yanına dişi atılırsa dişi dominant olmazMehmet EZGİN' Alıntı:yuvalıkta getirmiştim.kafese taktım.ilk dişi kuş çıktı yuvalıktan.tabi tabi öyle oldu.neden sordunuz anlayamadım!!
Çok doğru bir yorum eger dişi dominant olursa kafeste çiftleşme zor ve yaşları neydi acabaR.Efekan ALTUN.' Alıntı:kafese ilk erkek kuş atılııp 1 hafta bekledikten sonra yanına dişi atılırsa dişi dominant olmaz