Eş olmuşlar mı?(videolu)

astonis

Takipçi Üyemiz
Adı
utku
Soyadı
joy
eş olmuşlarda aynı hareketlerı benım dısı kuş yapıyor erkek cıflesmeye çalısyor o vuryor kaçyor bazen neden anlamadım

alibeyk

Uzman Üyemiz
Adı
mert
Soyadı
aydın
tam aş sayılmazlar erkek ilgili ancak dişi henüz erkeği benimsememiş, ancak yem kabul etmesi ve yemesi iyiye işarettir..

Sıddık

Uzman Üyemiz
Adı
Sıddık
Soyadı
Yamaç
Kuşlar anlaşmış çiftleşmede yakında gelir inşaAllah.

hasan us

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.facebook.com
Adı
Hasan
Soyadı
USAL
Bendede aynı durum söz konusyudu sorunlu bi dişi vardı 5 ay bekledim ve 5 ay boyunca geçen süreçte bir çok taktik denememe rağmen somut bi sonuca varamadım, ama boşuna beklemişim eşleri değiştirdim sonunda sorunun dişide olduğunu anladım yanına hangi erkeği attıysam sonuç değişmedi dişi kuşun piskopatı bişeye benzemiyor ama inşallah sizin kuşlarınız anlaşıp eş olurlar, hayırlı üretimler

MetiN CanseveR

Uzman Üyemiz
Adı
Metin
Soyadı
Cansever
Çiftleştiklerini görmeden bir şey demek yanlış olur.
Sadece iyi yönü kavga etmemeleri , ama bu her şey tamam demek değildir.
Benim çifttim mükemmel anlaşıyor gözüküyorlar , erkek onu yuvasında dahi besliyor ama çiftleşme olmuyor , erkek yanaşınca çiftleşme için onu kovalıyor.( dişim 15 den fazla boş yumurta verdi )

Saysay

Uzman Üyemiz
Adı
Sayra
Soyadı
Senses
Mert AYDIN' Alıntı:
tam aş sayılmazlar erkek ilgili ancak dişi henüz erkeği benimsememiş, ancak yem kabul etmesi ve yemesi iyiye işarettir..
+1 eş olmuşlar ama dişi hazır değil biraz daha zamana ihtiyaç var rahatsız etmeyin kendi hallerine bırakın :) dişi tedirgin...

çapkın

Uzman Üyemiz
Adı
Oğuzhan
Soyadı
KOBACIK
maşallah kuşların çok güzel ve eş tutmaya başlamışlar yavaş yavş şuan da dişi biraz ilgisiz ama öpüşme ve yem yedirme var yani eş tutmanın ilk adımlarındalar :)  inş.  yavru alırsın:)

redboy345

Üyemiz
Adı
Mehmet
Soyadı
Ezgin
İnşallah arkadaşlar.dişi biraz huysuz,kafesin hakimi gibi zaten.tek kusurları yem konusunda yada arada falan marul verdiğimde dişi paylaşmak istemiyor.kendisi güzelce karnını doyuruyor daha sonra gelip hemen erkeğe kusuyor:) dişide yuvalığa falan hiç ilgi yok.inşallah zamanla ilgisi artar.

çapkın

Uzman Üyemiz
Adı
Oğuzhan
Soyadı
KOBACIK
Mehmet EZGİN' Alıntı:
İnşallah arkadaşlar.dişi biraz huysuz,kafesin hakimi gibi zaten.tek kusurları yem konusunda yada arada falan marul verdiğimde dişi paylaşmak istemiyor.kendisi güzelce karnını doyuruyor daha sonra gelip hemen erkeğe kusuyor:) dişide yuvalığa falan hiç ilgi yok.inşallah zamanla ilgisi artar.
zamana bırak

efekan_altun

Uzman Üyemiz
Adı
rasim efekan
Soyadı
altun
Mehmet EZGİN' Alıntı:
abi şu anda kullandığınız kafese ilk koydğunuz kuş dişi olan mıydı

efekan_altun

Uzman Üyemiz
Adı
rasim efekan
Soyadı
altun
Mehmet EZGİN' Alıntı:
ben ikisinide üreticiden aldım.yani sonradan kafese kuş getirmedim.
abi anlamadın bu çiftin erkeğini mi kafese ilk attın yoksa dişisini mi yoksa aynı anda mı

redboy345

Üyemiz
Adı
Mehmet
Soyadı
Ezgin
yuvalıkta getirmiştim.kafese taktım.ilk dişi kuş çıktı yuvalıktan.tabi tabi öyle oldu.neden sordunuz anlayamadım!!

devran58

Uzman Üyemiz
Adı
AYHAN
Soyadı
YILDIRIM
Metin CANSEVER' Alıntı:
Çiftleştiklerini görmeden bir şey demek yanlış olur.
Sadece iyi yönü kavga etmemeleri , ama bu her şey tamam demek değildir.
Benim çifttim mükemmel anlaşıyor gözüküyorlar , erkek onu yuvasında dahi besliyor ama çiftleşme olmuyor , erkek yanaşınca çiftleşme için onu kovalıyor.( dişim 15 den fazla boş yumurta verdi )
geçmiş olsun metin bey tekrardan videoda anlaşmış görünüyorlar ama dediğiniz gibi bu kuşlar bir alem çözene aşk olsun.... crazy

efekan_altun

Uzman Üyemiz
Adı
rasim efekan
Soyadı
altun
Mehmet EZGİN' Alıntı:
yuvalıkta getirmiştim.kafese taktım.ilk dişi kuş çıktı yuvalıktan.tabi tabi öyle oldu.neden sordunuz anlayamadım!!
kafese ilk erkek kuş atılııp 1 hafta bekledikten sonra yanına dişi  atılırsa dişi dominant olmaz

çapkın

Uzman Üyemiz
Adı
Oğuzhan
Soyadı
KOBACIK
R.Efekan ALTUN.' Alıntı:
kafese ilk erkek kuş atılııp 1 hafta bekledikten sonra yanına dişi  atılırsa dişi dominant olmaz
Çok doğru bir yorum eger dişi dominant olursa kafeste çiftleşme zor ve yaşları  neydi acaba