Eş seçimi için öneriler..

konviva

Üyemiz
Adı
ibrahim
Soyadı
KONUK
Arkadaşlar hepinize kolay gelsin eş seçimi ile ilgili bi sorum olacaktı yardımcı olursanız sevinirim;
tam 1 yaşında olan erkek bi muhabbet kuşum var ele felan alışık ama artık yavru sevmek istediğimi anlayınca bi eş almaya karar verdim.. 1 yaş çiftleşmek için uygundur diye düşünüyorum. Sormak istediğim şey şu kuşuma en çok uyacak eşi nasıl bulabilirim eskişehirdeyim kuş bakabileceğim yer çok. Yani hangi kriterlere göre seçersem verim en yüksek olur. Petshoplara gidip direk ben dişi damızlık istiyorum demek istemiyorum kuşu gerekirse yanımda da gezdirebilirim petshoplari gezerken tavsiyede bulunabileceğiniz fikriniz varsa yardımcı olun, şimdiden teşekkürler :)

Rainbow Muhabbet

Uzman Üyemiz
ıbrahım bey dısı kendı esını seccegı ıcın sen ne kadar alsanda begendıgın kusu begenmesse dısı kabul etmez ve cıft tutmaz salma mısalı  mesala 4 dısı 6 erkek alıp o sekılde gozlemleyıp anlasanları ayırabılırsınız

konviva

Üyemiz
Adı
ibrahim
Soyadı
KONUK
Mesela petshopa gittiğimde kuşumu damızlıklarin olduğu kafese salıp anlaştığı kuşu alabilirim o zaman değil mi ?

tatar erol

Uzman Üyemiz
Web sitesi
hotmail.com
Adı
erol
Soyadı
imece eskişehir
BENDE ESKİŞEHİRLİYİM EN DOĞRUSU DAMIZLIKLARIN ARASINA SALIP BİR SÜRE BEKLEDİKTEN SONRA ANLAŞTIĞINA KANAAT GETİRDİĞİNİ ALACAKSIN AKSİ HALDE DİŞİ ERKEĞİNİ ÖLDÜREBİLİR BİLE

efekan_altun

Uzman Üyemiz
Adı
rasim efekan
Soyadı
altun
Kuşunuzu pet shopa götürün beğendiğiniz dişilerin olduğu bir kafese koyun. Kuşunuzun yanaştığı ve öpüştüğü dişiyi alın. 1 yaş kuşların üremesinde uygun bir yaştır.

konviva

Üyemiz
Adı
ibrahim
Soyadı
KONUK
Tavsiyeleriniz  ve ilginiz için teşekkür ederim dediğiniz gibi yapacağım..

erhankiret

Uzman Üyemiz
Adı
erhan
Soyadı
kiret
arkadaşların da dediği gibi damızlık kuşların yanına  salmanız ve kendi eşini kendi bulması en iyisi...yanlız çevrenizde üretici bulabilirseni ondan almanız bence daha iyi olur en azından kuşun nerden geldiği kimden olduğu en önemlisi de sağlıklı olup olmadığı kanısına düşmezsiniz...petshopları kötülemek istemem ama en ucuz kuş nerde varsa ordan alıyorlar sağlık mağlık pek önemsenmiyor.

efekan_altun

Uzman Üyemiz
Adı
rasim efekan
Soyadı
altun
Erhan KİRET' Alıntı:
arkadaşların da dediği gibi damızlık kuşların yanına  salmanız ve kendi eşini kendi bulması en iyisi...yanlız çevrenizde üretici bulabilirseni ondan almanız bence daha iyi olur en azından kuşun nerden geldiği kimden olduğu en önemlisi de sağlıklı olup olmadığı kanısına düşmezsiniz...petshopları kötülemek istemem ama en ucuz kuş nerde varsa ordan alıyorlar sağlık mağlık pek önemsenmiyor.
Aynen üretici daha iyidir.

Sercan Topcu

Uzman Üyemiz
Adı
Sercan
Soyadı
Topcu
Erhan KİRET' Alıntı:

konviva

Üyemiz
Adı
ibrahim
Soyadı
KONUK
Haklisiniz bende birkaç kere petshoptan kuş aldığıma pişman olmuştum yakında eskişehirde damızlık satan üretici bulmak için konu açacağım inşallah teşekkür ederim.