Eş Tutmuşlarmıdır ( Videolu )

berkansenol

Uzman Üyemiz
Adı
berkan
Soyadı
şenol
Arkadaşlar bir çift yerli muhabbet kuşum var . dişiyi alalı 2 gün oldu. yuvalık taktığım zaman erkek kuş günün çoğunu yuvalıkta geçiriyor.ilk gün saldığım zaman erkek dişinin kuyruğuna basmaya çalışmıştı dişi izin vermemişti.dişinin ceresi beyaz. erkek dişinin ceresinin üzerine gaga atıyor . ama videodaki gibi değil sert bir şekilde .  sizce bu nedir. yuvalığa girip çıkmalar başladı. ama ben yaklaştığım zaman yada ben elimi soktuğum zaman dişi içeri  giriyor.benden kaçmasın diye yuvalığı söktüm. bugün havuç rendeleyip verdim. Belki dişi kuş kızışır diye.  havucu verdim . yediler. ve gerisi videoda .
Video0018 - Kopya.mp4

kutay19

Takipçi Üyemiz
Adı
HAKKI
Soyadı
ÇETİN
bekleyip görmen lazım... 2 gün de eş tutup tutmadıklarını anyamazsın... dişinin ortama laışması vs derken eş olup olmadıklarını zamanla anlarsın... şimdilik erken...

berkansenol

Uzman Üyemiz
Adı
berkan
Soyadı
şenol
Hakkı ÇETİN' Alıntı:
bekleyip görmen lazım... 2 gün de eş tutup tutmadıklarını anyamazsın... dişinin ortama laışması vs derken eş olup olmadıklarını zamanla anlarsın... şimdilik erken...
Teşekkürler  ;)

azuri

Uzman Üyemiz
Adı
uğur
Soyadı
ata
Yuvalığın takılı olması dişiyi uyarabilir. Erkeğin maşallahı var dişinin kaçarı yok bence.

besyo26

Uzman Üyemiz
Adı
AHMET
Soyadı
ÇETİN
kafesteki fazlalık olan aksesuarları al derim sade olsun..erkek videodan gördüğüm kadarıyla çanlı toplarla ilgileniyor.ikiside sakinler şimdilik problem yok gibi..

onur01

Takipçi Üyemiz
Adı
Onur
Soyadı
ÖZDEMİR
maşallah..erkekte sorun yok ama arkadaslarında dedıgı gıbı oyuncak veya dkkat dağtacak aksesuarları cıkarın ve artık bence dısarı salmayın kuslarnızı yerden yuksek bır konumda sabıt bır seklde hp aynı seklde kalsınlar gerısı sabretmeye kalıyor

onur01

Takipçi Üyemiz
Adı
Onur
Soyadı
ÖZDEMİR
birde tüneklernz cok asagı konmda tuneklerı yukseklı alcaklı yapmanız 2 sı arasnda sıcrarken hem kanat cırpması az da olsa hemde ayak kaslarnın kuvvetlendırmesı ıcın ıyı olacaktır siz yemlklerden dlayı alt konuma koymak ıstemıssınz sanrm ama ust tarafa koysanzda sorun olmaz yinede siz blrsnz.

kemal akbulut

Uzman Üyemiz
Web sitesi
ww.muhabbetkusuureticileri.com
Adı
Kemal
Soyadı
Akbulut
kardeş hayırlısı olsun sen bayağı meraklıya benziyorsun erkek yuva hakımı ve kızgın olduğu için ev sahibi konumunda dişi yeni sende hemen eşe atmış acele etmişşsn velakin ilk önce kanaryacıların metodunu uygulayacaksın ayrı kafeslerde ve dişi orytama ve erkeğe alışacak sonra birleştireceksin bu çift işi için sonra alıp geldiğiniz kuşu karantinada bekletip emin olunca atacan ilk önce yuvalıksız kafeste birbirlerine alışana kadar bekle sonra yuvalık takarsın slm

PROGRAMCI

Uzman Üyemiz
Adı
HALİL İBRAHİM
Soyadı
ÇABUK
Kemal AKBULUT' Alıntı:
kardeş hayırlısı olsun sen bayağı meraklıya benziyorsun erkek yuva hakımı ve kızgın olduğu için ev sahibi konumunda dişi yeni sende hemen eşe atmış acele etmişşsn velakin ilk önce kanaryacıların metodunu uygulayacaksın ayrı kafeslerde ve dişi orytama ve erkeğe alışacak sonra birleştireceksin bu çift işi için sonra alıp geldiğiniz kuşu karantinada bekletip emin olunca atacan ilk önce yuvalıksız kafeste birbirlerine alışana kadar bekle sonra yuvalık takarsın slm