- Web sitesi
- www.powermaxmama.com
- Adı
- Behzat
- Soyadı
- Tiğiz
Abruhhanman bey sakalarım 2 sandıklı bundan 6 yıl once saka üretimide yapiyordum ama baya bi ara vermiştim bu sene tekrar deneme yapiyorum.. gerekli şartlar oluşturdugunda salma kafeslerdede üretilebiliyor.. ama en önemli birkac konu var yumurtladıktan sonra erkegi iyice gozlemlemeniz gerekiyor agresif tavırlar sergilerse kafesten almanız lazım.. aksi taktirde yumurtaları kırıyor..Abdurrahman KORKMAZ' Alıntı:Yavru aldınız mı hiç bilmiyorum ama bildiğim kadarıyla saka'yı kafeste ve salmada üretmek oldukça zor. Kuşlar kafes ortamına ne kadar alışırlarsa alışsınlar üretmede sıkıntı oluyor diye biliyorum, umarım başarılı olursunuz. Benim de ortalama 8 aydır beslediğim bir erkek sakam var. Şayet ölmez de seneyi görürse, kanarya ile eşe atmayı düşünüyorum. Saka X Saka eşleşmesinden daha kolaymış. Süreci ve sonucu paylaşırsanız sevinirim. Kolay gelsin.
Halil İbrahim ÇABUK' Alıntı:maşallah yavrularınıda görmek nasip olur inşallah behsat
Gerekli şartlardan kastınız nedir, ne yapmak gerekiyor? Bir de, deneyiminize istinaden soruyorum; kanarya X saka üretimi mi kolay, saka X saka üretimi mi? Selamlar...Behsat TİĞİZ' Alıntı:Abruhhanman bey sakalarım 2 sandıklı bundan 6 yıl once saka üretimide yapiyordum ama baya bi ara vermiştim bu sene tekrar deneme yapiyorum.. gerekli şartlar oluşturdugunda salma kafeslerdede üretilebiliyor.. ama en önemli birkac konu var yumurtladıktan sonra erkegi iyice gozlemlemeniz gerekiyor agresif tavırlar sergilerse kafesten almanız lazım.. aksi taktirde yumurtaları kırıyor..
kanarya x saka daha kolaydır.. nette araştırırsanız zaten bütün cvplar mevcutAbdurrahman KORKMAZ' Alıntı:Gerekli şartlardan kastınız nedir, ne yapmak gerekiyor? Bir de, deneyiminize istinaden soruyorum; kanarya X saka üretimi mi kolay, saka X saka üretimi mi? Selamlar...
Tatilde yanına geldigimde alırımGünay DÖNMEZ' Alıntı:Maşallah Behsat usta, hayırlısı ile artık yakında yavrularını da görürüz. Söz verdiğim gibi sana bizim buradan Haziran ayı cibilerinden birkaç güzel yavru saka yollarım.