EŞE ATTIĞIM SAKALARIM (BEHSAT TİĞİZ BATMAN)

canan numan

Uzman Üyemiz
Adı
canan
Soyadı
numan
Çok enteresan ben sakaları hep salmada eşe atarlar sanıyordum. Kafeste eşe atılmaları çok iyiymiş. Maaşallah. İnşallah yavru resimleride olur.

PROGRAMCI

Uzman Üyemiz
Adı
HALİL İBRAHİM
Soyadı
ÇABUK
maşallah yavrularınıda görmek nasip olur inşallah behsat

Erinmore

Takipçi Üyemiz
Adı
Abdurrahman
Soyadı
Korkmaz
      Yavru aldınız mı hiç bilmiyorum ama bildiğim kadarıyla saka'yı kafeste ve salmada üretmek oldukça zor. Kuşlar kafes ortamına ne kadar alışırlarsa alışsınlar üretmede sıkıntı oluyor diye biliyorum, umarım başarılı olursunuz. Benim de ortalama 8 aydır beslediğim bir erkek sakam var. Şayet ölmez de seneyi görürse, kanarya ile eşe atmayı düşünüyorum. Saka X Saka eşleşmesinden daha kolaymış. Süreci ve sonucu paylaşırsanız sevinirim. Kolay gelsin.

Behzat TİĞİZ

Powermaxmama.com
Yönetici
Web sitesi
www.powermaxmama.com
Adı
Behzat
Soyadı
Tiğiz
Abdurrahman KORKMAZ' Alıntı:
      Yavru aldınız mı hiç bilmiyorum ama bildiğim kadarıyla saka'yı kafeste ve salmada üretmek oldukça zor. Kuşlar kafes ortamına ne kadar alışırlarsa alışsınlar üretmede sıkıntı oluyor diye biliyorum, umarım başarılı olursunuz. Benim de ortalama 8 aydır beslediğim bir erkek sakam var. Şayet ölmez de seneyi görürse, kanarya ile eşe atmayı düşünüyorum. Saka X Saka eşleşmesinden daha kolaymış. Süreci ve sonucu paylaşırsanız sevinirim. Kolay gelsin.
Abruhhanman bey sakalarım 2 sandıklı bundan 6 yıl once saka üretimide yapiyordum ama baya bi ara vermiştim bu sene tekrar deneme yapiyorum.. gerekli şartlar oluşturdugunda salma kafeslerdede üretilebiliyor.. ama en önemli birkac konu var yumurtladıktan sonra erkegi iyice gozlemlemeniz gerekiyor agresif tavırlar sergilerse kafesten almanız lazım.. aksi taktirde yumurtaları kırıyor..

efekan_altun

Uzman Üyemiz
Adı
rasim efekan
Soyadı
altun
Abi maşallah. Sakaların kafeste üretilmesini görmek çok güzel.

Erinmore

Takipçi Üyemiz
Adı
Abdurrahman
Soyadı
Korkmaz
Behsat TİĞİZ' Alıntı:
Abruhhanman bey sakalarım 2 sandıklı bundan 6 yıl once saka üretimide yapiyordum ama baya bi ara vermiştim bu sene tekrar deneme yapiyorum.. gerekli şartlar oluşturdugunda salma kafeslerdede üretilebiliyor.. ama en önemli birkac konu var yumurtladıktan sonra erkegi iyice gozlemlemeniz gerekiyor agresif tavırlar sergilerse kafesten almanız lazım.. aksi taktirde yumurtaları kırıyor..
      Gerekli şartlardan kastınız nedir, ne yapmak gerekiyor? Bir de, deneyiminize istinaden soruyorum; kanarya X saka üretimi mi kolay, saka X saka üretimi mi? Selamlar...

Behzat TİĞİZ

Powermaxmama.com
Yönetici
Web sitesi
www.powermaxmama.com
Adı
Behzat
Soyadı
Tiğiz
Abdurrahman KORKMAZ' Alıntı:
      Gerekli şartlardan kastınız nedir, ne yapmak gerekiyor? Bir de, deneyiminize istinaden soruyorum; kanarya X saka üretimi mi kolay, saka X saka üretimi mi? Selamlar...
kanarya x saka daha kolaydır.. nette araştırırsanız zaten bütün cvplar mevcut

kotkafa

Site Moderatörü
Yönetici
Adı
Günay
Soyadı
Dönmez
Maşallah Behsat usta, hayırlısı ile artık yakında yavrularını da görürüz. Söz verdiğim gibi sana bizim buradan Haziran ayı cibilerinden birkaç güzel yavru saka yollarım.

Behzat TİĞİZ

Powermaxmama.com
Yönetici
Web sitesi
www.powermaxmama.com
Adı
Behzat
Soyadı
Tiğiz
Günay DÖNMEZ' Alıntı:
Maşallah Behsat usta, hayırlısı ile artık yakında yavrularını da görürüz. Söz verdiğim gibi sana bizim buradan Haziran ayı cibilerinden birkaç güzel yavru saka yollarım.
Tatilde yanına geldigimde alırım :)